USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький забудовник отримав земельну ділянку для будівництва

4 Грудня 2017 15:12
ТзОВ «ХК «ЄВРОХОЛДІНГ» на умовах оренди отримав земельну ділянку площею 0,1370 га для будівництва і експлуатації виробничо-лабораторної бази багатофункціонального призначення у Луцьку на вул. Рівненській, 10.

Про це йшлося 4 грудня під час чергового засідання 34-ї сесії Луцької міської ради.

Під час розгляду проекту рішення про надання ТзОВ «ХК «ЄВРОХОЛДІНГ» на умовах оренди земельної ділянки для будівництва і експлуатації виробничо-лабораторної бази, депутат Ігор Поліщук зауважив, що у Луцьку є дві квартирні черги - загальна та пільгова.

«Загалом 1700 людей стоять у черзі. Є люди, які стоять в черзі 20 років. Аби з 2010 року з кожного будівництва надавали 6% площі, то зараз ми забезпечили б лучан 900 однокімнатними квартирами, а наразі ми не отримали нічого», - зазначив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, забудовникТзОВ «ХК «ЄВРОХОЛДІНГ» ділянки на вулиці Рівненській у Луцьку готовий передати 6% площі квартир міській раді для розподілу між учасниками АТО та іншими соціальними категоріями.

Відтак, більшістю голосів обранці громади підтримали відповідний проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Георгій Показати IP 4 Грудня 2017 17:59
Шо то значить готовий передати? Перше. Згідно з ЗУ "Про регулювання містобудівної діяльності" він зобов'язаний це зробити. А то складається таке враження, що забудоник робить велику ласку. І не йому приймати рішення, кому житло надавати. Це компетенція міської ради. І друге. Земельна ділянка забудовнику надається під будівництво не житла, а лабораторної бази. Тоді він повинен віддати 10 відсотків виробничих площ. Є в місті влада чи нема ?
123 до Георгій Показати IP 5 Грудня 2017 11:26
Які до бі?а квартири?! "ділянку площею 0,1370 га для будівництва і експлуатації виробничо-лабораторної бази багатофункціонального призначення".
Віктор Показати IP 4 Грудня 2017 18:16
А виросте багатоповерхівка)))!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus