USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Марченко звернулась до Путіна, аби допоміг звільнити свого кума. Згадала і скандальних луцьких братів-комуністів

16 Квітня 2022 21:36
Дружина затриманого Віктора Медведчука Оксана Марченко звернулася до свого кума – президента РФ Володимира Путіна і закликала його посприяти звільненню її чоловіка та інших «в’язнів СБУ».

Таке прохання було опубліковане на youtube-каналі Марченко.

Як йдеться у зверненні Марченко, «судилище, влаштоване над Віктором, позбавлене здорового глузду і є промовистим прикладом неправової помсти над незручним політиком за його послідовну, принципову і відверту позицію».

«Я, Оксана Марченко, не вірю у справедливість суду, в якому буде брати участь Віктор Медведчук.

Життя мого чоловіка так само дорога мені, як і життя тисячі в’язнів СБУ, які зараз нидіють в її катівнях лише за те, що вони висловлюють свою позицію і говорять правду.

Я прошу вас докласти будь-які можливі способи для звільнення цих людей і, звісно, мого чоловіка. З надією і повагою, Оксана Марченко», – цитує УП звернення Марченко до Путіна.

Марченко також сказала, що Медведчук згодний на обмін, за яким він опиниться на території Росії. Вона додала, що звернулася до родин військовополонених ЗСУ, які є підданими Британії, та звернулась до уряду Британії з пропозицією обміняти їх на Медведчука.
Вона назвала імена кількох людей, яких вона нібито вважає «в’язнями СБУ» – Ян Таксюр, Олександр Корєвін, брати Кононовичі, Юрій Ткачов, Олег Новіков, Гліб Ляшенко і Володимир Клименко.

Нагадаємо, у березні СБУ затримала в Києві двох братів-пропагандистів Олександра і Михайла Кононовичів з Луцька. Скандальні брати відомі проросійськими та пробілоруськими поглядами. СБУ має дані, що свідчать про їхню тісну співпрацю зі спецслужбами РФ та РБ.

Як повідомляли, 16 квітня Личаківський райсуд Львова змінив запобіжний захід підозрюваному в держзраді нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку на арешт без можливості внесення застави. Днями СБУ затримала Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту. Зауважимо раніше у Кремлі кума Путіна відцуралися: мовляв, він не громадянин Росії, тож і втручатися не будуть.

Варто наголосити: переконання Марченко, що справедливий суд щодо її чоловіка неможливий, є іронічним з огляду на свідчення істориків про те, як Медведчук доклався до політичного засудження українського дисидента й поета Василя Стуса до ув’язнення в таборах.

Довідка

Хрещеним батьком доньки Медведчука Дарини є президент Росії Володимир Путін. У Медведчука та Путіна, попри анексію Криму Росією та війну на Донбасі, зберігаються досить тісні особисті контакти. Зокрема, Медведчук прилітав до окупованого Криму в той самий час, коли там був Путін, а також літав до Москви, незважаючи на те, що український уряд заборонив здійснювати пряме авіасполучення між РФ та Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мешканка Показати IP 16 Квітня 2022 23:30
На обмін тільки за Мир. Україна Переможе. Все майно конфіскація для країни і бабло на відбудову України.ніяких поблажок.
Свідомий Показати IP 16 Квітня 2022 23:49
Марченко згадала про в’язнів СБУ. А про вбитих дітей своїм кумом вона забула... . Здохнеш свинособака як і твій чоловік.
Янеробот Показати IP 17 Квітня 2022 06:33
С.чара як ти вже за.бала. Ти вже б..ть накликала війну на всю Україну, бо тобі Зеленський не давав далі красти.
Олексійй Показати IP 17 Квітня 2022 13:56
Не понял. Почему не одела сарафан или понёву, где кокошник или кика?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus