USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Має двох дітей, а дружина не працює: за ухилення від призову судили обмежено придатного волинянина

22 Лютого 2024 22:30
Штрафом у понад 100 тисяч гривень відбувся волинянин, який ухилився від призову на службу. На суді він пояснював свої дії тим, що має на утриманні двох дітей, а дружина не працює, бо доглядає за тещою.

Як ідеться у вироку Ратнівського районного суду, 24 жовтня минулого року військово-лікарська комісія визнала уродження села Конище Олександра Г. обмежено придатним за станом здоров`я для проходження військової служби.

Читати ще: На Волині за ухилення від мобілізації судили студента-першокурсника: як його покарали

27 жовтня Олександр Г. відмовився отримувати повістку від працівників, яка зобов`язувала його з`явитись через три дні для відправлення у військову частину та подальшого проходження військової служби. 30 жовтня волинянин не з’явився на пункт збору, ухилившись від призову.

Олександр Г. своєї вини на суді не заперечував. Він розповів, що не з`явився для відправлення у військову частину та подальшого проходження військової служби, оскільки побоявся залишити сім’ю. Він має на утриманні двох неповнолітніх дітей та працює лише один, адже дружина змушена доглядати свою матір.

Читати ще: Камені в нирках і зір -9, а ВЛК визнала придатним: лучанин отримав покарання за ухилення від мобілізації

Врахувавши обставини справи, суд призначив волинянину покарання у виді штрафу розміром 102 тисячі гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 22 Лютого 2024 23:36
А що там з хабарником з іваничівського ртцк???Набрався грошей і гуляє собі і підполковником піде на військову пенсію.А за таких козлів хлопці гинуть на війні.Чому він не в тюрмі,а на волі???
Ігор Показати IP 23 Лютого 2024 22:07
А судя не хоче піти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus