USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ми втомилися слухати ці повчання»: депутат запропонував ввести ліміт на виступи Слабенка

26 Липня 2019 14:39
Обмежити кількість виступів депутата Сергія Слабенка до одного разу під час сесії пропонував депутат Віталій Кварцяний.

«Ми настільки втомилися слухати його повчання. Можна вмерти від того, що ми приходимо вислуховувати юридичний брєд», – емоційно відзначив депутат Віталій Кварцяний, пропонуючи ввести для Слабенка обмеження кількості виступів під час однієї сесії.

З його слів, саме через таких бюрократів вже майже 30 років Україна перебуває невідомо де.

«Я не буду більше слухати його виступи. Я за всі сесії виступав двічі і уважно слухав депутатів, які мають логіку мислення, і не хочуть показувати, які вони розумні. Прошу нас не вчити більше ніяких законів. Пропоную ліміт – один виступ на сесію, адже більше неможливо, у мене немає стільки часу, щоб слухати його байки про солом’яного бичка», – зазначив Віталій Кварцяний.

На що Сергій Слабенко зауважив, що він робить зауваження лише щодо юридичного аспекту практично кожного проєкту рішення.

Нагадаємо, раніше депутат Волинської облради пропонував врегулювати на законодавчому рівні заборону «пропаганди і популяризації різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей». Зокрема він представив проєкт рішення ради «Щодо негайної необхідності розроблення, внесення та прийняття Верховною Радою України законопроекту про заборону пропаганди і популяризації різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей, зокрема, у формі так званих «маршів рівності», «прайдів», «гей-парадів», «фестивалів квір-культури», тематичних матеріалів у засобах масової інформації».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у травні 2019 року голова Волиньради Ігор Палиця заявив, що зневажає депутата Сергія Слабенка, який писав доноси на своїх колег-депутатів в СБУ та правоохоронні органи.

ЧИТАТИ ЩЕ: НЕВТОМНИЙ СЛАБЕНКО: ДЕПУТАТ-УТРИМАНЕЦЬ ПРОГРАВ ВОЛИНЬРАДІ ДВА СУДИ ЧЕРЕЗ ЗВІТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Шолом! Показати IP 26 Липня 2019 14:44
Везде есть свои ляшки ,садовые ,лукаши-,германы и т .п-которые ничего не делают ,а только критикуют!
Хезе до Шолом! Показати IP 26 Липня 2019 16:02
А тут ніхто не критикує! Ви в тему спочатку увійдіть! Слабенко пояснює норми закону які інколи депутати ігнорують або порушують!
Носатий дядько Показати IP 26 Липня 2019 15:23
Та вони одне одного варті...
Виборець Показати IP 26 Липня 2019 15:28
А матюки Кварцяного на стадіоні хіба не соромно було слухати !?
не виборець до Виборець Показати IP 26 Липня 2019 17:13
Можна подумати .що ти ходив на стадіон цнотливий ти наш((
ЗМІ Показати IP 26 Липня 2019 15:39
Його вже багато років ніхто в раді серйозно не сприймає, просто терплять. Кварцяний сказав правду, сказав те, що думають усі.
депутат Показати IP 26 Липня 2019 16:01
Ну Володимирович - це не м'яча буцати, тут і послухати треба якщо регламентом дозволяється!
??? до депутат Показати IP 26 Липня 2019 17:16
А що? регламент може забороняти- слухати? це придумав якийсь депутат?
Лучанин Показати IP 26 Липня 2019 16:23
Таке відчуття, коли людину, яка якраз відповідально ставиться до своєї роботи, хочуть зробити дурнем. Законодавчі органи якраз для того і існують, щоб створювати юридично грамотні закони, які б якісно регулювали життя в країні чи в регіоні. Щоб закони не просто приймались шляхом кнопкодавства, не дотримуючись регламенту і зауважень профільних комітетів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus