USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Ратнівщині відкрили новий дитсадок

4 Листопада 2018 07:00
На Ратнівщині урочисто відкрили новий заклад дошкільної освіти.

Попри похмурий та дощовитий день п’ятниці, 2 листопада у селищі Ратне відбулась одна із найголовніших подій року – відкриття нового дитячого садочку «Капітошка», пише Район.Ратне.

Сучасне двоповерхове приміщення будували три роки. «Капітошка» має власну котельню з альтернативним – твердопаливним обладнанням. Фасад будівлі утеплений за новітніми технологіями.

Територія ратнівського дошкільного закладу облаштована новими майданчиками із сучасними гойдалками та кількома альтанками.

Дитсадочок розподілений на дев`ять груп: раннього, середнього дошкільного та старшого віку. Також, є інклюзивна група – для діток з особливими потребами. «Капітошку» зможуть відвідувати 165 місцевих малят. Педагогічний колектив, де зібрані молоді виховательки та їхні колеги із садочку «Веселка», забезпечать якісне виховання дітям.

У дитсадочку кімнати обладнані за новітніми стандартами: на стінах приміщень красуються милі звірята та герої казок, зокрема приємні й теплі кольори кімнат забезпечать спокійну атмосферу вихованцям та працівникам закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
23 Показати IP 4 Листопада 2018 11:27
А порох приїхав на відкриття?
Лучанка Показати IP 4 Листопада 2018 14:43
А скільки садочків в Луцьку знищив - Кривицький і його банда ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus