USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На ремонт запланованих доріг в Луцьку може не вистачити грошей

10 Лютого 2017 08:15
Перелік доріг, які планують відремонтувати цьогоріч, можуть не зреалізувати через додаткове навантаження на міський бюджет. Та двори таки обіцяють відремонтувати всі, які заплановані.

Про це йшлося під час телепередачі «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» за участю першого заступника міського голови Тараса Яковлева, 9 лютого.

Посадовець повідомив, що ремонти прибудинкових територій, які розпочали восени минулого року, продовжать, щойно з’являться сприятливі умови. На завершення цих робіт за укладеними договорами, переконує він, потрібно менше 10 мільйонів гривень.

Всього торік депутати міськради в перелік включили близько 65 прибудинкових територій. Коли завершать розпочаті роботи, залишиться ще 22 двори, які обіцяють таки цьогоріч відремонтувати і виконати рішення ради. Та у зв’язку з обмеженим фінансуванням перелік прибудинкових територій навряд чи розширять. Адже завдяки додатковим зобов’язанням, покладеним на міський бюджет законом про держбюджет, міська казна додатково має витратити 200 мільйонів гривень.

Крім того, цим же переліком передбачено у 2016-2017 роках відремонтувати майже 100 доріг в місті. На виконання цих планів в бюджеті міста може забракнути коштів, каже Тарас Яковлев.

«Торік велику частину робіт ми зробили, але я боюся, що повністю виконати всі обсяги робіт не вдасться. Побачимо по перевиконанню бюджету, може буде більше грошей, але на всі дороги поки що фінансування немає. Ми, звісно, передбачили кошти на ремонт доріг і основні, які плануються маємо виконати», - пояснив посадовець.

Так, з його слів, пріоритет цього року отримають проспекти Соборності та Волі. Проекти реконструкції включають не лише ремонт проїжджої частини, а і тротуари, й освітлення, заміну комунікацій. Також цього року хочуть врешті збудувати дорогу на вулицях Кримського та Липинського на 55 мікрорайоні, де дороги досі немає, а батьки в новий дитсадок мусять водити дітей по болоту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Показати IP 10 Лютого 2017 08:26
Ремонт проспекту Волі - це золоте дно для злодюг і для сьогоднішньої влади теж. Яковлєв як заступник вже пятий - сьомий рік ремонтує, а гроші все треба і треба,
sdgfhjkl; Показати IP 10 Лютого 2017 09:55
Зато буде памятник біля загса
ГУЛ Показати IP 10 Лютого 2017 10:31
Займіться вул. Г.Артамовського. У звязку з будівництвом і введенням у дію будинків, які розміщені на теріторії бувшого військового містечка, різко збільшився автомобільний потік по цій вулиці. А вона від будинку 15 у бік вул Привокзальной вузька. Крім того навпроти пологового будинку ставлять машиния у яких привозяться уполіклініку вагітні жінки,це створюють умови зторів. Заїзд машин,які привозять вагітних на своїх машинах чоловіки на теріторію пологового чомусь закритий. Хоч там є відповідні стоянки, для очікування.
Вася до ГУЛ Показати IP 10 Лютого 2017 11:20
Не звизди, весною постійно заїзжав на територію роддома, а це не 1-2 раза, а кільканадцять разів, просто кажешь, що до жінки і дядько пускає. Місце там завжи є.
Анонім Показати IP 10 Лютого 2017 22:15
Вася, у приміщенні пологового будинеку є ще і жіноча консультвція у яку чоловіки привозять своїх вагітних дружин на консультацію. І машини,які привозять їх, не пускают на теріторію. І ці чоловіки,що привезли жінок, чекають їх на дорозі вул. Артамовського,в той час,коли,як Ви правельно констатуете, місця на стоянках, що на теріторії закладу є вільні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus