USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині перевірять газові котельні у школах та садочках. Причина

2 Грудня 2021 13:37
На Волині перевірять газові котельні у школах та садочках. Так вирішила місцева влада після того, як днями у селі Прохід вибухнула котельня.

Як йдеться у випуску ТСН.Ранок, будівля, яка розташована за кілька десятків метрів від школи, обвалилася просто під час уроків. Евакуювали майже сотню дітей та працівників. Минулося без потерпілих. Тепер школярі навчатимуться дистанційно, доки у школі в іншому приміщенні встановлять твердопаливні котли.

Через що зруйнувалася котельня - тепер з'ясовують фахівці. Упродовж двох тижнів газовики та рятувальники мають обстежити півтори сотні котелень у школах та садочках. Особливу увагу звертатимуть на їхній технічний стан, а також на те, чи пройшли працівники відповідне навчання.

Внаслідок вибуху котельні на території школи ніхто з дітей не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Підпільник Кіндрат Показати IP 2 Грудня 2021 14:59
І всі звичайно знають де це село Прохід! Дуже точна інформація.!
Як завжди Показати IP 2 Грудня 2021 15:23
В нас тільки щось станеться або на голову впаде то починають щось робити. Такі ми справжні українці(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus