USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На зустріч з Порошенком у Чернігові приїхав Нацкорпус, людей впускають за списками

13 Березня 2019 13:48
Сьогодні, 13 березня, Петро Порошенко відвідає Чернігів. Поїздка не анонсувалася на сайті президента. Але місцеві ЗМІ вже повідомили, що президент візьме участь в Раді регіонального розвитку. До гаранта пускають лише за списками.

Після офіціозу гарант збирається виступити у Катерининській церкві, де для нього вже звели сцену. Згідно з попередньою інформацією, президент виступатиме о 14:00, інформує "Страна".

Поїздка в Чернігів - вже третя, де Порошенко переслідують активісти Нацкорпусу. На своїй сторінці в Facebook вони вже дали зрозуміти, що чекають президента.



Як повідомили згодом, біля будівлі філармонії в Чернігові, де в цей час виступав президент Петро Порошенко, втратив свідомість старший чоловік. Він впав на асфальт, ударившись головою. Його швидко підняли і надали медичну допомогу.

До слова, у філармонії зібрали бюджетників, перед якими президент виступав на засіданні ради регіонального розвитку. У саме приміщення пускали тільки за запрошеннями.

На виході з філармонії Порошенко під крики "Ганьба!" зустріли представники Нацкорпуса, які продовжують переслідувати президента через корупційний скандал в оборонці.

Зривати зустрічі Порошенка з електоратом Нацкорпус пообіцяв ще в суботу. Головна вимога партії Білецького - відправити за ґрати друга президента Олега Гладковського і його сина, замішаних в розкраданнях на оборонці.

Перший мітинг Порошенко націоналісти зірвали у Черкасах. Потім вони нагрянули на його захід у Житомир, де президент завбачливо виступав за залізним парканом.

Візити Порошенка у різні міста країни не обходяться без інцидентів. Так, після зустрічі з Порошенком у Дніпрі місцевому активісту, який задав гаранту запитання, спалили авто. Під час зустрічі із людьми у Запоріжжі Порошенко зірвав шапку з дівчини після її питання «Чому Ви переслідуєте Анатолія Шарія?». У відповідь представники Адміністрації президента назвали інцидент «випадковістю». Згодом під час мітингу в Олександрії він ляснув по щоці молоду дівчину, після того, як та поставила йому незручне запитання.

До слова, Петро Порошенко 14 березня вдруге за три місяці приїде на Волинь. За попередньою інформацією гарант завітає до Луцька, Ковеля та Володимира-Волинського. У рамках візиту у Луцьку запланована зустріч президента з представниками лісової галузі, яких, до слова, у якості адмінресурсу активно застосовували на виборах до волинських ОТГ. Окрім того, як стало відомо, студентів кафедри військової підготовки ЛНТУ готуються звозити до Ковеля, вочевидь, для масовки на зустріч Президента України. Студентів звільняють від пар. Ба більше, обіцяють певне заохочення у вигляді позитивних оцінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВАМ ТУТ НЕ РАДІ»: ЩО ПИШУТЬ В СОЦМЕРЕЖАХ ПРО ЧЕРГОВИЙ ВІЗИТ ПОРОШЕНКА НА ВОЛИНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НеЯ Показати IP 13 Березня 2019 19:16
Не помню таких митингов в Украине, на которые пропускали только "по спискам"... Это что-то новое в формате митингов...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus