USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Навколо Світязя будують об’їзну дорогу

30 Вересня 2011 12:47
У Шацькому районі розпочали будівництво кільцевої дороги навколо озера Світязь – сучасна автомобільна траса проляже від села Пульмо до урочища Гряда.
Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.
Про необхідність побудови такого шляху в курортній зоні Шацьких озер неодноразово наголошував голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Про перспективу рекреаційної інфраструктури та зеленого туризму в Шацькому районі йшлося під час зустрічі Прем’єр-міністра України Миколи Азарова і голови Волинської облдержадміністрації, яка відбулась учора в Києві.
«Мені вдалось переконати Прем’єра про важливість розбудови інфраструктури в цьому районі, адже Шацькі озера відвідують багато туристів. Моя мрія поступово реалізовується - розпочато будівництво кільцевої дороги навколо озера Світязь від села Пульмо до урочища Гряда», - розповів губернатор Волині.
До слова, для реалізації цього проекту необхідно 32 мільйони гривень.
«Про важливість втілення цього проекту до мене Миколі Азарову доповідав і народний депутат України від Партії регіонів Григорій Смітюх, який постійно опікується розвитком волинського краю. Разом із сучасною дорогою необхідно зробити каналізаційні роботи у селі Світязь, адже ці проекти взаємопов’язані», - продовжив він.
У столиці Клімчук доповів прем’єру, що сьогодні влада у Варшаві захищає низку проектів, один із яких – каналізування села Світязь. Голова облдержадміністрації висловив надію, що область отримає на ці цілі кошти Європейського Союзу.
«Автошляхи розбудовуємо, створюємо зручність та комфорт, в першу чергу, для себе. Ми поступово будемо мати належну інфраструктуру і сервіс для туристів, а їх кількість - наповнення наших бюджетів», - резюмував Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Знаючий Показати IP 30 Вересня 2011 13:03
Для багатьох населених пунктів розташованих на берегах озера є актуальним питання каналізації. ЇЇ відсутність створює реальну загрозу для самого озера. Однак, найбільше крадуть саме на будівництві доріг, тому зараз покладуть дорогу, а потім її ж розриють щоб покласти каналізаційні труби. Слав господарникам!!!
автодор Показати IP 30 Вересня 2011 13:19
а може краще дороги відремонтуйте та збережіть які є, ніж будувати нові біля "своїх котеджів". P.S.:Про себе думають, а не про людей...
я Показати IP 30 Вересня 2011 15:28
ото вже грошей відмиють, караул Краще зробили б дорогу з Шацька на Пульмо через Світязь
Уважний Показати IP 30 Вересня 2011 21:30
Ми вже живемо у Варшаві? Чи, може, то Клімчук перебрався?: "сьогодні влада у Варшаві захищає низку проектів"
Лучанин до Уважний Показати IP 1 Жовтня 2011 01:30
Не перебрався. Просто ходють, просють ... Все ж краще за чужі бабки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus