USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найбільші боржники відчувають безкарність, – «Луцьктепло»

10 Березня 2016 17:35
Загальний борг населення за постачання гарячої води та тепла перед ДКП «Луцьктепло» складає 60 мільйонів гривень. Зі ста найбільших боржників, лише дванадцятеро мають субсидії.

Про це стало відомо під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» сьогодні, 10 березня.

Так, депутати запросили представників виконавчої служби, які повідомили, що у двох відділах є виконавчі провадження на загальну суму майже 8 мільйонів гривень. Однак, більшість боржників, переконують, не мають чим розрахуватися, тому суми, повернені «Луцьктеплу», - невеликі: декілька тисяч гривень.

Натомість депутати поцікавилася, чи з’ясувала виконавча служба про наявність авто у цих боржників, чи описували їхнє майно. Оскільки вони припустили, що таких заходів не було, то попросили посилити заходи до боржників і накладати арешт на їхнє майно.

Водночас, додала виконувач обов’язків директора ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна, ще чимало проваджень щодо боргів перебувають у судах, або ж перебувають на стадії попереджень.

Загальний борг населення, з її слів, складає 60 мільйонів гривень. Юридичні особи боргують 8,2 мільйона гривень, 6,3 мільйона боргують державні структури. Крім того, вона додала, чимало боржників відчувають свою безкарність.

«Ми вибирали топ-100 найбільших боржників. З них лише 12 мають субсидії. В основному, боржники – це люди, які відчувають, що ми не можемо нічого зробити», - пояснила вона.

Нагадаємо, за станом на кінець лютого, борг підприємства перед кредиторами складав 66 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Катя Показати IP 10 Березня 2016 17:57
Ви пропонуете людям гасить ваш кредит?
Аня Показати IP 10 Березня 2016 17:59
А хай ще тарифи больше сделают и так на хлеб не хватает!!
саня Показати IP 10 Березня 2016 18:43
а що вони роблять щоб борги зменшились?
Анонім Показати IP 10 Березня 2016 19:20
красти ви вмієте і жеків ще приєднайте ні тепло ні жеки иви не працюєте а гроші вам плати а за що вам платити за холодні батареї та за ті гроші що ми платим ви вже озолотилися будинки двоповерхові а наші квартири без тепла по Конякіна подивфться скільки скарг а сьогодні вода була холодна а платиш як за гарячу то куди діваєте гроші красти треба менше а далі подивимось скільки ви за лютий нарахуєте коли була плюсова температура я не заплачу ні копійки і напишу в усі інстанції скарги хай перевірять вашу роботи кєровніки хрєнові
Анонім Показати IP 10 Березня 2016 19:38
а я знаю що це луцьктепло відчуває безкарність батареї всю зиму холодні і скарги не допомагають однак нарахували ще більше бо було 10 днів морозу а за лютий о будуть нараховувати батареї нов холодні і плюсова теипература на вулиці а нарахування не тзменшились ось вам і безкарність розвалили банк і тепло розвалить
123 Показати IP 10 Березня 2016 23:06
Невже важко відключити тепло найбільшим боржникам!?
alex Показати IP 11 Березня 2016 08:19
Потрібно щось робити з боржниками: - відключати опалення, в старих системах опалення ставити перемички і відрізати батарею. - відключати гарячу воду в будинках, де проживають Тор-100 боржників і вивіхувати оголошення на всіх під"їздах, завдяки кому відключена вода. Тоді самі люди будуть штурмувати таких боржників. - блокувати видачу довідок, документів в різних державних установах (Тор-100 боржників мають бути в усіх установах, банках)
Пропозція до alex Показати IP 11 Березня 2016 12:32
Для того щоб не було боржників-треба не сіяти не пахати, дурня не валяти,а махати на великих дахах і розганяти хмари і щоб було більше сонця.
Олена Показати IP 21 Квітня 2016 15:31
А мене особисто це обурює. В будинку моїх батьків завжди відключали гарячу воду з вини купки д*білів, які не сплачують! Скажіть як можна дотягнути до боргів тільки за воду - 37тисяч? Це отримав квартиру - і ніколи не платив? Кажете говорити з ними? - Та вони неадекватні! Як то жити 20 років в будинку і ні х*ра не робити? Ця безкарність і безсила влада і довела країну до безодні. Виселяти таких і продавати квартири! Не хочуть працювати - нах*р! Ато і не працюють офіційно, і субсидій не роблять - це ж треба д*пу підняти....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus