USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новинки оптометрії - у Луцьку. ФОТО *

19 Березня 2013 19:00
Центр Хірургії ока професора Загурського, що представляє свої послуги на офтальмологічному ринку Волинської області уже четвертий рік поспіль, пропонує своїм клієнтам найсучасніші методи лікування та корекції зору.

Лучани та мешканці нашого краю уже встигли оцінити переваги сучасної клініки і полюбили її за увагу і індивідуальний підхід до кожного пацієнта. А для тих, хто хоче не лише добре бачити, а й при цьому стильно виглядати тут запропонують останні новинки світу офтальмології.

Сучасні медичні прилади у будь-якій галузі медицини, в тому числі і офтальмології, покращують роботу медичного персоналу, виключають помилку, а головне дозволяють людині отримати найкращий результат.

Саме тому фахівців Центру хірургії ока професора Загурського не втрачають нагоди підвищити свої професійні здібності і перейняти досвід у закордонних колег. Зразком останніх тенденцій на ринку офтальмологічних послуг є титанові окуляри Silhouette. Це оправи всесвітньовідомого австрійського концерну Silhouette (Силует), які відрізняються своєю витонченістю, легкістю і особливою конструкцією. Винахід цієї компанії - матеріал «титан-флекс» для міцних і надлегких гіпоалергенних оправ. Крім того, вони надзвичайно пластичні і міцні. Особливість Silhouette в тому, що окуляри не обрамлені в оправу, а дужки мають мінімальну вагу, тому їх не відчутно на обличчі.

Лінзи містять дванадцятишарове поляризаційне покриття, а вага окулярів без лінз не досягає навіть 2-х грамів. «Приємно, що серед волинян є попит на таку модель, - розповідає головний лікар центру Тетяна Єремеєва - більше того, пацієнти вже встигли оцінити переваги окулярів Silhouette над іншими і спробувавши раз, повертаються знову».

Мережа салонів «Віденська оптика» наразі є єдиним офіційним представником окулярів Silhouette. В асортименті оптик широко представлені останні новинки сонцезахистних та медичних оправ для дорослих та дітей.

Саме такі окуляри зайняли почесне місце серед експонатів на щорічній Міжнародній виставці оптики MIDO, яка з 1970 року традиційно відбувається у Мілані (Італія). Єдиними учасниками від Волині стали офтальмологи Центру хірургії ока професора Загурського. MIDO - це місце зустрічі професіоналів світу оптики, які прагнуть впроваджувати нові підходи у лікуванні захворювань очей, підвищувати свій професійний рівень і надавати якісну медичну допомогу пацієнтам. На площі більш як 40 тисяч метрів квадратних свою продукцію представили більше тисячі провідних виробників 40 країн світу. Відвідувачам презентували найновіші дизайнерські розробки сонцезахисних і медичних окулярів, високоточні пристрої оптометрії і оптичні інструменти.

«Ми мали можливість не тільки налагодити контакти із виробниками сучасної медичної техніки, відвідати їхні майстер-класи і презентації, а й протестувати розробки нової продукції, яка тільки готується до випуску» - продовжує Тетяна Єремеєва.

Серед іншої «диво-техніки» волинян зацікавили 3D і прогресивні фотохромні лінзи (Transitions 7) нового покоління. Більш відома назва таких окулярів - «хамелеони». Їхня особливість в тому, що такі скельця безбарвні у приміщенні і затемнені при сонячному світлі. Вони пристосовуються до нестабільних погодних умов і забезпечують надійний захист від яскравих променів у будь-якій ситуації.

Ще один важливий момент, якщо у попередніх моделях процес потемніння й освітлення потребував деякого часу, то остання новинка реагує майже миттєво. Крім того, її власники відтепер зможуть оцінити усі переваги навіть у салоні авто. Фотохромні лінзи користуються попитом у людей, які бажають мати не просто окуляри, які забезпечують оптимальну корекцію зору, а й надійний захист від яскравого сонячного випромінювання.

Окремий павільйон виставки MIDO зайняла продукція для незрячих і людей зі слабким зором. Відомо, що часткова або повна втрата зору обмежує розвиток і самореалізацію таких хворих. Розвиток науково-технічного прогресу відкрив нові можливості відтворення інформації для незрячих. На зміну паперовим географічним картам прийшли пластикові, з'явилися рельєфні глобуси, конструктори, настільні ігри, звукові пристрої, які допомагають таким людям самостійно адаптуватися у суспільстві. Тим, кому окуляри не допомагають, стануть у нагоді електронні стаціонарні і кишенькові засоби, які збільшують необхідний текст частинами і виводять його на екран.

Нині більшість таких речей для пересічної людини маловідомі і незрозумілі. Але уже через кілька десятків років медицина перейде на новий рівень свого розвитку і без сучасних технічних розробок не обійтися, - переконані фахівці Центру хірургії ока професора Загурського. А тому вважають, що успіх приходить разом із самовдосконаленням, рішучістю і наполегливою працею.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ПЕРЕСІЧНИЙ Показати IP 19 Березня 2013 19:09
Приємно, що люди розвиваються. Молодці!
smelnyk до ПЕРЕСІЧНИЙ Показати IP 20 Березня 2013 12:59
Хто розвивається?
tatarynb Показати IP 19 Березня 2013 23:17
спочатку реклама окулярів Silhouette потім - про міжнародну виставку в Мілані а що там в Луцьку?- 0
Людмила Показати IP 20 Березня 2013 08:09
Цікаво, скільки коштують такі диво-окуляри і кому вони по кишені
smelnyk до Людмила Показати IP 20 Березня 2013 12:58
Нікому з інвалідів зору Луцька, тай України вцілому. Я сам інвалід зору і кажу це з точки зору користувача таких пристроїв. Ці всі виставки нещо інше як гарна реклама. До прикладу: дисплей, який виводить інформацію з комп'ютера рельєфнокрапковим шрифтом коштує приблизно 34 000 гривень; пристрій який голосом читає книги чи інші друковані тексти - 30 000 грн. Пристрій який роспізнає кольори десь 4 000 грн. Висновки робіть самі.
Счастя Показати IP 20 Березня 2013 15:52
Притензії про незабезпечення інвалідів зору засоби для нормального існування можна висувати лише нашій Державі!!!! Це там вирішують, що входить в державну програму забезпечення, а що ні! В Тюмені, наприклад, держава забезпечує сліпих людей всім необхідним, включно до собаки-повадиря. А в нас ні забезпечення, ні грошей за інвалідності для можливості це придбати. Але до чого тут це??? Дуже нагадує людську заздрість!!!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus