USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Обидві гри були наднапруженими», – Журжій про перемоги «Старого Луцька» над «БІПою»

24 Жовтня 2021 22:01
Тренери «Старого Луцька» та одеської «БІПи» поділилися своїм враженням від ігор спарки, в яких лучани святкували дві перемоги.

Головний тренер «БІПи» Дмитро Шаламов: «Десь нам не вистачило підготовки. У Луцька дуже організована команда, гравці в якій грають багато років разом, вони добре читають гру, швидко приймають рішення. Я думаю, ми поступово будемо нарощувати темп. Адже увійшли в сезон сходу і зараз визначаємося зі складом. У нас помітна нестабільність в нападі і в захисних діях, але в цих компонентах ми прибавимо, адже в подальшому у нас хороші ігри з сильними суперниками. Коли лучани приїдуть до нас, то, думаю, буде зовсім інша гра. А зараз вони знайшли наші помилки».
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Дуже серйозно готувалися до цієї команди, адже вона знайома нам ще з минулого сезону. Матчі вийшли переконливими за рахунком, але і перша, і друга гра були наднапруженими. Ці перемоги дуже важливі для нас, зокрема і у турнірному значенні.
В мене була впевненість, навіть коли наша перевага була невеликою. Цифри показали, що ми повинні впевнено вигравати. В деяких моментах хлопці дарували одеситам надію. Але наприкінці обох ігор ми дотиснули «БІПу» і показали, що сильніші».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus