USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Особливості вікового догляду за шкірою*

26 Травня 2020 09:00
Сьогодні чимало косметичних брендів пропонують різноманітні серії антивікових засобів. Як зробити такий догляд ефективним, наведено нижче у статті.

Складаємо план дій та виділяємо пріоритетні напрямки

Вік 20+. Саме в цей період з'являються перші, мінімальні ознаки старіння, які візуально зазвичай помітні в 25 років. Причини можуть бути різні. Наприклад, генетична схильність, паління, відсутність збалансованого харчування, шкідливий вплив ультрафіолету, погана екологія. Найчастіше в такому віці шкіра жирна або комбінована. Підвищене виділення підшкірного сала зазвичай відбувається в Т-зоні (лоб, ніс, підборіддя). В такому випадку необхідно відмовитися від застосування косметичних масел і інших засобів на жирній основі. Необхідні продукти з антибактеріальною дією, а також ті, які здатні зняти запалення. Засоби для матування повинні містити діоксид кремнію, нейлон-12, глутамінову кислоту, оскільки такі речовини не тільки усувають жирний блиск, але й регулюють вироблення підшкірного сала протягом дня. Антивіковий ефект обмежується застосуванням легкого зволожувального крему.

Вік 30+. Уповільнюються процеси відновлення тканин, шкіра поступово втрачає тонус, стає схильною до сухості, на обличчі з'являються перші мімічні зморшки, до вечора помітна втома. Для боротьби з першими ознаками старіння використовуємо засоби з гіалуроновою кислотою, креми для повік з кофеїном для усунення набряклості й темних кіл під очима, пілінги на основі гліколевої кислоти.

Вік 40+. Значно знижується вироблення власної гіалуронової кислоти, колагену та еластину, розростається сітка мімічних зморшків, з'являються заломи й складки. Тому застосовуємо продукти, які виконують ліфтинг, освітлюють покриви, підвищують еластичність і пружність, а також відновлюють структуру клітин. У список активних інгредієнтів входять вітаміни Е і С, коензим Q10, ресвератрол, альфа-ліпоєва кислота.

Підібрати необхідні косметичні засоби ви можете на сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP https://makeup.com.ua/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus