USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Пенсійному фонду дозволили відремонтувати приміщення у Луцьку

27 Червня 2019 09:36
У комунальному приміщенні на проспекті Президента Грушевського створять відкритий офіс.

Про це йшлося під час пленарного засідання 58-ї сесії Луцької міськради 26 червня.

Депутати підтримали проект рішення про надання Луцькому об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України Волинської області дозволу на проведення капітального та поточного ремонту орендованого нежитлового приміщення на проспекті Президента Грушевського, 1.

Вирішили надати дозвіл на проведення капітального та поточного ремонту (розбирання пластикових панелей обшивки стін та колон, улаштування їх гіпсокартонними плитами, розбирання каркасу підвісних стель та улаштування нового каркасу посиленої конструкції підвісних стель, улаштування дверних прорізів, демонтаж дверних коробок і знімання дверних полотен, заміна їх готовими дверними блоками з металопластику).

Як раніше пояснювала начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, частина робіт стосуються поточного ремонту, частина – роботи капітального порядку, тому потрібна згода міськради як власника приміщення, щоб Пенсійний фонд зміг отримати з держбюджету кошти на ремонт. Так, планують замінити пластикові панелі, якими оббиті стіни і які є шкідливими, замінять ковролін та пошкоджену плитку, а також пробиватимуть вхід до приміщення з іншого боку, щоб облаштувати відкритий офіс для обслуговування пенсіонерів, здійснити перепланування приміщення.

Нагадаємо, іншим рішенням погодили пільгову оренду вказаного приміщення до кінця року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 27 Червня 2019 12:24
Куди переїде Пенсійний фонд на термін проведення ремонту?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus