USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Покалічила дитину й відбулася умовним терміном: чим закінчився суд над скандальною луцькою підприємицею

28 Жовтня 2021 16:48
Інна Вільчинська, яка майже рік тому в Луцьку скоїла аварію у стані алкогольного сп’яніння і покалічила малолітню дитину, не відшкодувала батькам ані матеріальних, ані моральних збитків.

Не повернула жінка коштів і таксисту, автомобіль якого після ДТП не підлягає ремонту, повідомляє телеканал «Аверс».

Нагадаємо, торік 19 грудня нетвереза водійка автомобіля Audi Інна Вільчинска протаранила таксі Chevrolet Aveo, коли воно зупинилося на червоне світло. У салоні, окрім водія, перебувала сім’я – чоловік, дружина та двоє дітей. Унаслідок аварії усі отримали травми, та найбільше постраждала п’ятирічна дівчинка. В дитини був проламаний череп.

Люди тоді мало не вчинили самосуд прямісінько на дорозі. Проте на місце події одразу прибув адвокат жінки. Від освідувань вона тоді відмовлялася. І лише після довгих переговорів у наркодиспансері в неї таки відібрали зразки крові для того, щоб визначити вміст спирту. Рівень алкоголю сягнув 0.8 проміле.

Наразі суд ухвалив призначити Вільчинській покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки. Права водіння її позбавили також на три роки.

На лікування дитини, яка після ДТП опинилася в реанімації, Інна Вільчинська не дала ані копійки. Мама дівчинки розповіла, що коли зайшла мова про компенсацію, чоловік горе-водійки почав вимагати усі звітні документи. Але зрештою жодних коштів, навіть тих, що було витрачено на лікування, постраждалі не отримали.

«Дитина отримала відкриту черепно-мозкову травму, був перелом кісток черепа, забій головного мозку. Дитина була в реанімації, але, дякувати Богу, вийшла, – розповіла мама постраждалої дівчинки Олена Павлова. – Ми всі потребуємо реабілітації».
Не компенсували нічого і таксисту Геннадію Шуліці, якого фактично лишили без роботи, бо ж його автомобіль після аварії не підлягає ремонту.

До слова, у ніч, коли сталася аварія, перші кошти на лікування дитини надали саме луцькі таксисти. За кілька годин вони тоді зібрали 12 тисяч гривень. І жодних звітних документів не вимагали.

Генадій Шуліка буде домагатися відшкодування через суд. Але судитися через гроші сімейству Вільчинських не в новинку.

За кілька місяців до аварії Інна Вільчинська оскандалилася: працівниці одного з її магазинів звернулися до суду з заявою про те, що вона не платить зарплати. Бере людей на роботу, а за кілька місяців заявляє, що нібито в магазині – недостача.

До слова, продавцям, які звернулися до суду, досі не виплатили заробітної платні. Судові процеси тривають уже рік. Цікаво, чи наклало штраф на цю пані управління Держпраці, адже працівниці звернулися й туди. У скарзі йшлося про те, що працювали продавчині неофіційно. А штраф за одного не оформленого офіційно працівника сягає понад ста тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2021 16:54
Ви якісь смішні гахніть шнапса з веліком по катанці бегам і так званій формі 2
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2021 16:55
Він д ходить всім розказує все є все ровно)))) в них
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2021 16:59
А взагалі цей Бруклін на Львівській біля автостанції точно так само не відповідає вимогам вигляду місту фапів
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2021 17:00
А на цукровому що там на будували думаю дозволів там ноль було
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2021 17:02
Взагалі павлюсюк і Вільчинський це перші кандидати на перевірку як ДФС, СБУ економіка, ОБХСс
Хонеккер Показати IP 28 Жовтня 2021 17:02
Фанатка Льоні Брежнева знову на слуху, це радує що журналісти не забувають про цю справу. Совість не мучить вас НЕ шановна інна вільчинська?
777 до Хонеккер Показати IP 28 Жовтня 2021 20:06
А у нее вместо совести другой орган, да чорноброва?
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2021 17:06
А це ці що бегі по 275 продають а катанку з формою 2 від 25-28? Це Павлюсюка компаньйона дружина ?
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2021 20:12
Попросіть департамент на ковельській хай до місячної моржі добавлять ваші збитки пані Єлова порядна віддасть))))
Макс Показати IP 29 Жовтня 2021 20:58
Інна крута панночка а ви лошари будете ходити раком ніщеброди. При Зе все дозволено тим хто має великі статки. Не треба так завидіти.
Серж до Макс Показати IP 30 Жовтня 2021 09:21
Який же ти чоловіче довбойоб
Діма Показати IP 30 Жовтня 2021 09:45
Павлісюк ти ГАЛІМИЙ МУСОРИЛА !!!!
Ангеліна Показати IP 30 Жовтня 2021 20:58
Я не можу зрозуміти в чому проблема, в потерпіло на сторінці(23 ГРУДНЯ) пише що дзвонять пропонують грн, не потрібно, є, йде слідство, а в сюжеті кажуть таксісти в першу ніч привезли 12 тис., ЯК ХТОСЬ МІГ ПРИВЕЗТИ ЯКЩО ПОЛІЦЕЙСЬКІ МАШИНИ ПЕРЕВЕРТАЛИ, так чоловік ВИНОВАТИЦІ був в лікарні і нічого не взяли, для чого такій бруд? коли написали в інтернеті написали про збір коштів, для чого коли пронували все оплатити, що ви робите, побійтеся бога, хай вже Вільчинська дала б коментар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus