USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Посольство РФ заперечує отримання звернення Нідерландів щодо видачі Цемаха

8 Вересня 2019 23:02
Посольство РФ у Нідерландах заявляє, що не отримувало звернення щодо екстрадиції терориста «ДНР» Володимира Цемаха.

Про це йдеться у повідомленні у Twitter російського диппредставництва, інформує Новое время.

«Звернення від нідерландської сторони з питання про видачу Цемаха до посольства не надходило», – йдеться у заяві.

Раніше нідерландський телеканал повідомив, що генеральний прокурор Нідерландів попросив Росію передати нідерландському слідству у справі МН17 підозрюваного Володимира Цемаха.

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва звільнив головного свідка у справі МН17 Володимира Цемаха. Його відпустили з-під варти під особисте зобов’язання.

Відразу після цього президент РФ Володимир Путін заявив, що обмін утримуваними особами між Москвою і Києвом «буде масштабним», а також анонсував спільні з владою України рішення щодо обміну.

Колишній «начальник ППО» Слов’янської бригади так званої «ДНР» Володимир Цемах був затриманий у своїй квартирі в місті Сніжне. Після цього його вивезли через лінію розмежування в Київ.

Катастрофа малайзійського Boeing сталася 17 липня 2014 року. Літак авіакомпанії Malaysia Airlines летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Загинули всі 298 людей на борту. Цемах як ексначальник ППО бойовиків може бути цінним свідком у справі про знищення пасажирського літака Boeing-777 Malaysia Airlines рейсу МН17.

Міжнародна слідча група офіційно оприлюднила результати розслідування катастрофи Boeing рейсу МН17, згідно з якими літак збили із ЗРК «Бук», який доставили на Донбас з території Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus