USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Повідомили подробиці самогубства чоловіка речниці поліції Волині Романа Бузулука

20 Листопада 2020 11:22
На Любомльщині у лісопосадці знайшли застреленим чоловіка речниці поліції Волині Ольги Бузулук – Романа Бузулука. Тіло виявила місцева мешканка, яка проживає неподалік місця трагедії.

ТРК «Аверс» розпитав у місцевих, що їм відомо про самогубство Романа Бузулука, передає Під Прицілом.

Вчора вранці мешканців смт. Головно сколихнула страшна новина – у лісопосадці в кінці села знайшли чоловіка із простреленою грудною кліткою.

Місцева жителька пані Надія розповіла, що прийшла прив’язати коня. Нахилившись, жінка помітила чиїсь ноги, а потім і тіло. Вона спочатку не зрозуміла хто це, тому чимдуж побігла до будинку.

Тіло належало Романові Бузулуку – чоловіку речниці поліції Волинської області Ольги Бузулук. На місце події відразу викликали поліцію.

Зі слів місцевих жителів, покійний сидів у лісопосадці, спершись об купу листя, а в руках тримав рушницю.

Місцеві неохоче розповідають про покійного Романа. Кажуть – проживав у селі недовго та займався заготівлею грибів та ягід.

Детальніше – у сюжеті.
Нагадаємо, з-під варти Роман Бузулук вийшов 5 жовтня, внісши напередодні заставу у розмірі, який визначив суд (168 тисяч 160 гривень).

Як відомо, 30 вересня увечері Роману Бузулуку повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України). 2 жовтня чоловіка взяли під варту із правом внесення застави.

Читати ще: «Я жодним чином не захищаю чоловіка», – речниця поліції прокоментувала смертельну ДТП у Луцьку

Слідство встановило, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Infiniti-QX50, на вулиці Потебні у Луцьку порушив правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто із автомобілем Volkswagen Passat B6.

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля «Volkswagen Passat B6» доправили у лікарню з травмами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Банкір Показати IP 20 Листопада 2020 12:02
Спичивай з миром, друже.
! Показати IP 20 Листопада 2020 13:50
Вийшов з під варти що б застрелитись ? Що за хня ?
НАУКА Показати IP 20 Листопада 2020 14:42
А що поліція коментує?
Спочатку Показати IP 20 Листопада 2020 14:42
Сталась біда як п’яний попав в ДТП. Потім пішло все на кучу, стрес, проблеми в сім’ї, люди стали обливати брудом. Напився, нанюхався і зробив те шо зробив
Гоцул Показати IP 20 Листопада 2020 16:15
Шановні !!! Зав'язуйте бухати - і усі будуть живі та здорові, нехай навіть і на нарах ...
Анонім Показати IP 20 Листопада 2020 22:00
Все рівно шкода людини.
Волинянка Показати IP 7 Грудня 2020 19:38
А чому нема жодного офіційного коментаря поліції? Де інформація про відкриття кримінального провадження про факту загибелі людини? Якісь анонімні люди, ніхто не показує ні облич, нема фото тіла, нема коментаря родичів, тещі, дружини накінець. Всі видання посилаються на новину про самогубство Волиньпост де так само посилаються на цілком анонімні джерела. Що за дивні мутки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus