USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правоохоронці на Волині не працюють, – голова ОДА

13 Червня 2018 11:02
Правоохоронні органи в області ігнорують розслідування злочинів, зокрема, викрадень людей, – стверджує голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Про це йшлося під час оперативної наради 13 червня.

Зі слів Олександра Савченка, нині на території області не працюють правоохоронні органи, адже під час прийому громадян він неодноразово чув про викрадення людей, справи, які зовсім не розслідуються.

Посадовець відзначив, що не має права про це мовчати, а всі винні будуть «висвітлені як метелики на екрані». Представники правоохоронців, з його слів, повинні бути присутніми під час прийому громадян у голови ОДА та надавати пояснення. Також він звернув увагу на невиконані завдання у сфері інвентаризації сільськогосподарських земель, непоодинокі випадки неправомірного використання земель та незадовільну роботу директора департаменту агропромислового розвитку Юрія Горбенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
До губернатора Показати IP 13 Червня 2018 11:11
Коли вже будуть рішення по цьому всьому гнилому к*длу?
Слон до До губернатора Показати IP 13 Червня 2018 11:46
Молчи ко..ь,а то ещё спалишся!))
Активіст Показати IP 13 Червня 2018 12:03
Пакет номер один. Вали все на попередника, все погано.
Лучанин Показати IP 13 Червня 2018 13:18
Останні роки з департаменту АПР ніякої роботи(є він чи немає на селі його роботи не відчутно),У більшості сіл с\г виробництво занепало,добре що є десяток висококласних фахівців с/г ,патріотів села які тримають виробництво с/г області ще на плаву . За рахунок них директор тихенько досиджує до пенсії,ніхто департамент не напружує,всім добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus