USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прощаючись з 2016: ТОП гостей Волині за рік

31 Грудня 2016 19:40
За рік, який минає, Волинь відвідали чимало особистостей – митці, політики, урядовці, бізнесмени, поети тощо. Відтак, Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило пригадати найбільш резонансні візити року.

Надія Савченко

Організатори фестивалю національного опору «Бандерштат» потрапили в цікаву ситуацію, коли запрошували військовополонену та народного депутата Надію Савченко на патріотичний фестиваль. Тоді до неї ще не було стільки запитань у суспільства. Проте в липні, коли вона приїхала на фестиваль, українці вже знали, що Савченко неодноразово заявляла про те, що Києву варто налагодити прямий діалог з представниками так званих ДНР та ЛНР, та вибачитися перед Донбасом. Своєю чергою, українці у соцмережах гостро розкритикували таку ініціативу нардепа, а на сайті Президента України зареєстрували петицію щодо позбавлення її звання Героя України.
Проте зустріч з гостями «Бандерштату» пройшла без провокативних запитань і доволі спокійно. Савченко заявила, що не буде «метати бісер перед свинями», зізналась, що не довіряє лідеру своєї політсили Юлії Тимошенко, а також пообіцяла, що приїде на суд над бійцями 51-ї бригади, яких судять за те, що вони повернулись з полону живими.
Володимир Парасюк

Не менш одіозний гість фестивалю «Бандерштат», нардеп Володимир Парасюк спілкувався з присутніми відносно недовго, але й за цей час встиг «вхопити» незручних запитань. Присутні пригадали, що ще 2015 року Парасюк, під час минулорічного фестивалю, пообіцяв бандерштатівцям з трибуни Верховної Ради передати свій дорогий годинник на потреби АТО, проте цього так і не зробив.
У відповідь нардеп пояснив, що дорогий годинник Certina він втратив під час сутички на курорті Драгобрат, де він визволяв своїх побратимів.

Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон

З робочим візитом на Волинь приїжджав Володимир Кістіон. Серед іншого, урядовець оглянув траси Н-17 Львів – Радехів – Луцьк, ознайомився з реалізацією енергозберігаючих заходів в установах соціальної сфери тощо.
Кістіон інспектував готовність області до осінньо-зимового періоду. Окрім того, заявив, що будівництво Нововолинської шахти №10 буде реалізоване лише у разі економічно виправданої вартості видобутку вугілля. Також чиновник анонсував передачу частини державних доріг на баланс області.

Джамала

Переможниця Євробачення стала одним із хедлайнерів фестивалю «Бандерштат». Артистка зізналась, що критерієм вибору фестивалю для виступу був якісний звук та гарні виконавці, а також можливість виступати якісно, маючи для цього відповідне технічне забезпечення. До слова, виступ був напрочуд емоційним і прийшовся до душі гостям фесту.
Слід зазначити, що за місяць до Євробачення Джамала мала приїхати до Луцька з сольною програмою. Проте 22 червня стало відомо, що артистка скасувала виступ через технічні причини.

The HARDKISS

Українській гурт, який увібрав у себе якісну музику, стильні образи, тексти до пісень власного авторства, цьогоріч був у Луцьку двічі – спочатку з сольним виступом у клубі OPERA взимку, а згодом в липні, ставши хедлайнерами «Ночі у Луцькому замку». Запальні та яскраві – вони чудово вписалися в атмосферу «Ночі», яка цього разу відроджувала містичні та казкові образи, занурюючи глядачів у Середньовіччя.

Pianoбой

Справжнє відкриття української сцени – проект Pianoбой, існує вже шість років. Проте, вперше в обласний центр Волині фронтмен Дмитро Шуров разом з командою потрапили лише цьогоріч. Проте, «перше побачення» з лучанами стало «коханням з першого погляду» - послухати вживу Pianoбоя зібралось повний зал Палацу культури міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
нелучанин Показати IP 31 Грудня 2016 20:38
ВІТАЮ ВСІХ З НОВИМ РОКОМ !!!!!!!!!! http://best-muzon.me/novogodnie_pesni/1165-george-michael-last-christmas.html
скептик Показати IP 31 Грудня 2016 20:53
З НОВИМ РОКОМ !!!!!!!!!!!! http://best-muzon.me/novogodnie_pesni/1120-abba-happy-new-year.html
мікола Показати IP 31 Грудня 2016 21:14
ВІТАЮ З НОВИМ РОКОМ !!!!!!!!!!!!! https://muzofond.com/search/щедрик%20леонтович

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus