USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проїзди до луцьких дворів відремонтують за 14 млн

25 Березня 2023 12:26
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендери на капітальні ремонти проїздів до будинків на проспекті Відродження та вулиці Писаревського.

Торги тривають на сайті державних закупівель. Пропозиції від учасників приймають до 27-28 березня.

Ідеться про капітальний ремонт проїзду до будинків № 28, 28а, 30 з проспекту Відродження та проїзду до будинку № 4 з вулиці Писаревського (очікувана вартість робіт становить 7,077 мільйона гривень) і капітальний ремонт проїзду до будинків №№26, 26а з проспекту Відродження (очікувана вартість – 7,4 мільйона гривень).

Роботи планують виконати до 15 серпня цього року.

Капітальні ремонти проїздів включатимуть, зокрема, видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев, корчування пнів, розбирання старого покриття, улаштування нового дорожнього одягу з бруківки або холодне фрезерування асфальтобетонного покриття та влаштування покриття з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, облаштування тротуарів із бруківки, відновлення сходів між будинками №2 та №4 на вулиці Писаревського, улаштування пандусів до будинків №№26, 26а на проспекті Відродження, встановлення дорожніх знаків та нанесення горизонтальної розмітки, облаштування навісів на контейнери для збору сміття, ремонт зливової каналізації та реконструкцію зовнішнього освітлення.

Гарантія на виконані роботи становитиме вісім років.

Нагадаємо, в Луцьку запланували ремонти дворів на вулицях Стрілецькій, Ветеранів, Привокзальній, проспектах Перемоги та Президента Грушевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 25 Березня 2023 14:28
а може 14 мультиків дати на 100 тероборони..
Анонім Показати IP 25 Березня 2023 15:32
Ями залатають а через рік знов те саме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus