USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ремонти доріг та дворів у Луцьку завершені на 90%

10 Листопада 2017 17:24
Приблизно 90% запланованих цьогоріч ремонтних робіт на дорогах та прибудинкових територіях у Луцьку вже встигли завершити.

Яким чином тривають ремонтні роботи на дорогах та прибудинкових територіях у різних мікрорайонах міста, перевірили радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась 10 листопада.

У стадії завершення перебуває капітальний ремонт перехрестя вулиці Набережної з вулицею Шевченка. Найближчим часом виконають роботи з нанесення дорожньої розмітки. Вартість ремонтних робіт становить 2,949 мільйона гривень.


Завершується також капітальний ремонт проспекту Василя Мойсея. Наразі наносять розмітку холодним пластиковим матеріалом. Вартість робіт становить 9,514 мільйона гривень.


У стадії завершення і поточний ремонт вулиці 8 Березня, де асфальтували ділянку проїзної частини біля Луцького кооперативного коледжу. Тривають роботи з влаштування бруківки на тротуарах поблизу будинків № 2, 4 та 6. На ремонтні роботи витратили 671 тисячу гривень.


Завершуються роботи з ремонту тротуарів на вулиці Степана Бандери у центрі міста. Вартість робіт становить 742 тисячі гривень.


Нову зупинку громадського транспорту встановили на вулиці Львівській навпроти автостанції № 2. Поряд із зупинкою завдовжки 10 метрів облаштували покриття бруківкою.


Насамкінець проінспектували капітальний ремонт прибудинкової території на проспекті Соборності, 38, 40, 42, вартістю 2,727 мільйона гривень. Проект передбачає влаштування бруківки на тротуарах та проїзній частині.


Як зауважив радник міського голови Ігор Поліщук, нині можна побачити, що місто змінюється на краще. Йдеться про ремонт доріг, тротуарів, прибудинкових територій та інших об’єктів інфраструктури – сходів, пандусів тощо. Цьогоріч, з його слів, було дуже багато зроблено у галузі житлово-комунального господарства. Так, фактично завершений ремонт вулиці Липинського, гарно облаштоване кільце на перехресті вулиць Набережної та Шевченка, де висадили зелені насадження, наноситимуть пластикову дорожню розмітку.

Завершують ремонт тротуару поблизу стадіону «Авангард» на проспекті Василя Мойсея, вперше у Луцьку нанесли пластикову червоно-білу розмітку на пішохідних переходах, її добре помітно за поганого освітлення, тож вона слугує для безпеки пішоходів, аби водій міг заздалегідь пригальмувати. Давно зруйнованими були тротуари на вулиці 8 Березня, місцеві мешканці мусили ходити проїзною частиною. Неможливо було ані пройти, ані проїхати автомобілем у дворі на проспекті Соборності, 38, 40, 42. Тепер тут добігає кінця капітальний ремонт. Посадовець відзначив, що попри нарікання на відсутність зливової каналізації, усюди під час капітальних ремонтів облаштовують зливову каналізацію, аби після дощів не утворювалися калюжі на прибудинкових територіях та дорогах.

Капітально відремонтували майданчик під нову зупинку громадського транспорту навпроти автостанції на вулиці Львівській – щодо цього об’єкту на в’їзді у місто раніше надходило багато звернень від мешканців.

Роботи добігають кінця, тому що хороша погода, що сприяє проведенню ремонтних робіт, скоро зміниться, тож плануватимуть ремонти на наступний рік. Наразі завершили приблизно 90% запланованих робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ххЕАхх Показати IP 10 Листопада 2017 17:35
А вулицю Каштанову вже другий рік обіцяють зробити і ніяк не виходить?
Олександр Показати IP 10 Листопада 2017 18:23
На Кравчука 24 в двір не можливо заїхати, теж обіцяють декілька років, а віз і нині там.
Урбаніст Показати IP 11 Листопада 2017 00:14
Як фахівець скажу так, помилок море. По перше, говорили балакали про острівці безпеки на переходах - не бачу жодного! По друге, допустились фатальної помилки - зробили кольорові переходи. Це відволікає увагу водія, від пішохода, який може раптом вийти. А в нічну пору доби, через яскраий колір переходу, взагалі можна не помітити людину. Цю помилку, вже визнали у багатьох розвинутих країнах, а ми навпаки її повторюємо. А ще, я помітив *надсучасні технології* у Луцьку - це коли колодязі для зливової каналізації, мурують з бруківки (на власні очі бачив). Як це взагалі назвати??? Просто не депутатам треба перевіряти такі справи, а спеціалістам. А, я ж забув... усі нормальні спеціалісти виїхали за кордон, як і я, власне))
Юрій Показати IP 11 Листопада 2017 07:44
Вулиця Черчицька взагалі - ГРУНТОВКА
Анатолій Показати IP 11 Листопада 2017 19:11
центр міста вул.Степана Бандери 19. Дорога в дворі ще та, яка зроблена при будівництві будинку в 1964 році. Чому ж цей Юрій Крась не зайде і не гляне на все це? ЦЕНТР МІСТА - ОБЛИЧЧЯ МІСТА! Скільки писали звернень - приїзджало телебачення навіть....ефекту 0. І пояснення одне - не живе депутат в дворі....
Інквизиція Показати IP 11 Листопада 2017 21:03
Вулиця Чекаліна ( район Львівської)???
Лучанин Показати IP 11 Листопада 2017 22:12
Центр міста.Не вулиця,а проспект. Проспект волі.Ділянка тротуару біля Бізбанку у величезних ямах, асфальт просівший, нормально пройти неможливо.Це що зачароване місце?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus