USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Резніков зібрався по-новому боротися з корупцією в Міноборони, шукає кадри

8 Лютого 2023 20:09
Міністр оборони України Олексій Резніков заявив про перезавантаження антикорупційного управління та запровадження механізму громадського контролю після корупційного скандалу навколо Міноборони.

Про це очільник Міноборони написав у соцмережі, передає УП.

«Щодо попередження і запобігання корупції. Діємо наразі по наступних напрямках. Перший – перезавантажуємо антикорупційне управління Міноборони, шукаємо кадри. Другий – формуємо громадський антикорупційний механізм, відкриті до співпраці», – йдеться у дописі.

Центр протидії корупції повідомив, що Міноборони запросило їх у «робочу групу для напрацювання питань щодо створення громадської антикорупційної ради».

У ЦПК заявили, що не планують брати участь: «Вибачте, але у нас немає довіри до керівництва міністерства, щоб йти працювати в робочу групу з незрозумілими повноваженнями і метою».

Як ми писали, журналісти опублікували розслідування, яке викрило Міноборони на закупівлі продуктів для ЗСУ за завищеними цінами.

Через це було звільнено заступника міністра оборони В’ячеслава Шаповалова та директора департаменту держзакупівель Богдана Хмельницького. Прокуратура повідомила їм про підозру.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія 5 лютого стверджував, що фракція «Слуга народу» проголосує за звільнення міністра оборони Олексія Резнікова.

Читати ще: Резніков може піти з МО, на його місце розглядають Буданова, – ЗМІ

Пізніше Арахамія заявив, що цього тижня кадрових змін в обороні не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Манергейм Показати IP 8 Лютого 2023 20:18
Це шо у вас спектакль чи пєса?
Анонім Показати IP 9 Лютого 2023 08:32
Вже жили по новому при пороху. Тепер по новому модно.а результат той же.головне імітація змін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus