USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Розлучення вам через рік»: у Луцьку активіст прокляв молодят через феєрверк

13 Серпня 2018 14:52
Громадський активіст Сергій Рижков та волонтер волинської «Самооборони Майдану» та Олександр Ніколайчук влаштували скандал на весіллі, де після 22-ї години запускали феєрверк.

Скандал розгорівся 11 серпня у ресторації «Срібні лелеки», пише Таблоїд Волині.

Активісти зазначили, що вони завітали на свято для того, аби «привітати молоду пару» та розповісти їм про заборону запуску феєрверків, яка діє уже 4 роки. Під час цього Сергій Рижков емоційно кинув упаковку від піротехніки на святковий стіл, розкидавши столові прибори і побивши посуд.

У той час родичі молодої запевнили, що нічого не чули про таку заборону і просто хотіли влаштувати весілля єдиній дочці. Також вони просили припинити скандал, адже Рижков кинувся до молодих з прокльонами, чим довів наречену до сліз.

Зауважимо, активіст відомий своєю скандальною поведінкою, зокрема своїми дебошами у стінах міської ради.

Відеоролик активісти оприлюднили мережі, а думки лучан з природу інциденту розділилися на кілька таборів: когось обурили феєрверки в День жалоби, а хтось розкритикував поведінку «самооборонівців» у такий важливий для закоханої пари день.

Нагадаємо, 11 серпня у Луцьку був День жалоби у зв’язку з загибеллю під час виконання завдань на сході України лучанина Андрія Єлістратова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 53
ВАСЯ Показати IP 13 Серпня 2018 15:10
неповага до наших Героїв. одним свято іншим похорон але ж це ті хто захищає нас!!!! Треба щоб такого не було і карати жорстоко за такі вчинки
наві Показати IP 13 Серпня 2018 15:10
Те чмошне жирне теля прихуїло зовсім.. Нехай ті прокльони йому в бік і підуть та на його дітей...
лучани Показати IP 13 Серпня 2018 15:13
Поліція повинна була оштрафувати заклад. Але хуліганити ніхто не дозволяв активістам. Імпотенція поліції приводить до скандалів та злочинів.
Юлія до лучани Показати IP 13 Серпня 2018 16:10
Заклад однозначно, а не людей,які в ньому відзначають свято.
запитання Показати IP 13 Серпня 2018 15:14
Чому тоді не закрили всі бари і нічні клуби??? Чому в ресторані "активіста" по вул. Кравчука звучить музика і проходять гуляння? Якщо заборонити - заборонити будь-які веселощі від крутих ресторанів до останніх генделиків. Нехай прийдуть до крутеликів, які пускають салюти і з жиру бісяться, чи по мор...ді бояться схопити? "Герої" х@@@@і познаходились. Чому самі не в АТО?
Активіст Показати IP 13 Серпня 2018 15:18
Рижков д*біл
рома Показати IP 13 Серпня 2018 15:18
щастя и кохання вам
Лучанин до рома Показати IP 14 Серпня 2018 13:10
ти про молодих чи про активістів?))))
Лучанин Показати IP 13 Серпня 2018 15:21
Батькам молодих заяву в поліцію на Рижкова І Ніколайчука, хуліганка чиста ст. 206 КК УКраїни, а ці два п*дари , які піаряться, а чому на весіллі не було нормальних мужчин, які б чим уродам **ала понабивали
місцевий Показати IP 13 Серпня 2018 15:26
А ці два ур*ди в АТО були, а прокльони їм повернуться, заяву до поліцію на їх дії
БТрО Показати IP 13 Серпня 2018 15:33
Салюти заборонено, - це правильно. На весіллі поступили не гідно, влаштувавши салют, - це правда. Але бажати розлучення молодятам - це рагулізм і скотство. Можна було провести роботу з адміністраією закладу, з "дружбою" на весіллі, або з батьками молодят, але аж ніяк НЕ НАСИЛАТИ ПРОКЛЬОНИ молодятам. і хто він після цього ??? Українець, християнин, патріот ??? Я висловлюю думку багатьох своїх побратимів, які пройшли те горнило війни і не з телевізора знаємо про неї, - ми вчора обговорювали цю ситуацію і думки у всіх зійшлися - "довбо...б", якому потрібен був піар.
Отакої... до БТрО Показати IP 13 Серпня 2018 18:00
ПОЧІТАЙ;"День молоді у Луцьку закінчили вогняним шоу"...Цей захід був на ЗАКОННІЙ підставі....Не чіпайте молодят,хай їм щастить.
Іра Показати IP 13 Серпня 2018 15:38
То все Путін винуватий. У всьому. І в феєрверках, і в тому , що ціни на газ ростуть, і в дурнуватій медичній та пенсійній реформах, і в тому, що в соціальних мережах гроші хворим діткам збирають, і в тому, що більшість людей живе за межею бідності.... А Сини України гинуть за гроші жидів. Якби не той феєрверк , то все в Україні було б добре.
Ваня Показати IP 13 Серпня 2018 15:42
Ніколи в житті, справжній патріот не дозволить поводити себе в наступній формі, а просто мовчки робитиме ту справу, яку він рахує гідною і потрібною. Про справжнього патріота не буде чути, а те що він зробить буде знати тільки певне оточення і при певних обставинах. Я особисто, про заборону знаю, але потрібно щоб власники чи адміністратори таких закладів завчасно повідомляли про цю вищевказану заборону, осіб, які планують святкові заходи. І не те щоб повідомляли, а у наказовій формі забороняли ці дійства на території закладів. А так взяли плату за обслуговування і всім добре!! Як на мене треба було б розбити йому , вибачте, "снинячу" морду та й тому хто знімає теж, керівництво притягнути до кримінальної відповідальності, а замовникам вліпити адмінку.
Лучанин Показати IP 13 Серпня 2018 15:46
Дана статия є офіційним звернення до правоозоронних органів...але цих двух клоунів ніхто не покарає((( Щастя мололим та довгіх років сімейного життя.
ігор луцький Показати IP 13 Серпня 2018 15:49
Рижкова по ходу жінки не люблять.Вот він і біситься.А може в нього ,,цвет настроения синий"?
Іра Показати IP 13 Серпня 2018 16:04
А от фестиваль " Берегиня " навіщо проводите? В АТО наші хлопці щодня гинуть.
Андрій Показати IP 13 Серпня 2018 16:05
Рижков, то точно х*р, прийшов би він на моє весілля, получив плюху. Сук@ даже незаплатив за посуд який сам побив.
Ви Показати IP 13 Серпня 2018 16:09
тут говоріть що хочете, але в день офіційної жалоби демонстративно салюти запускати - оце рагулізм і скотство. Чесно, знаючи, що в цей день в місті хоронять хлопців, оголошено траур, кругом прапори з чорними стрічками і веселитись та танцювати не комфортно, в кого є сумління звичайно, але можна погодитись, що весілля, яке заздалегідь заплановане, гості запрошені, в один день не перенесеться. Але без того довбаного феєрверку обійтись можна було і легко. Згадайте нормальні українські традиції коли в селі в той день, що весілля траплявся похорон, якщо хати близько, то весілля взагалі переносилось, якщо далеко, то в той час коли по вулиці йшла похоронна процесія всі веселощі припинялись, а люди вставали із-за столів і в мовчанні віддавали шану горю іншого.Таке є не тільки в селах, а навіть в селищах, де знавчно більше народу і не всі й знають одне одного і в наш час є, як не дивно.Людьми треба бути, а якщо ні, то й до себе людського і коректного відношення не варто чекати. Заклад оштафувати однозначно, вони не мали права в день жалоби дозволяти феєрверки.
Рижкову Показати IP 13 Серпня 2018 16:23
А Порошенку чуба надерти слабо? Чому не їдеш до нього, чому не човпеш в двері, щоб хоч щось робилося для того, щоб закінчити цю кляту війну???!!! Хто винуватий в ситуації в країні - влада, чи ці молодята, на яких ти напав, як собака?????!!!!!!!
Хмм Показати IP 13 Серпня 2018 16:24
Гірше салюта в день траура, може бути тільки піар на смерті Героя. В мене було весілля рік назад, і доречі коли шукали ресторан то адміністратор Срібних Лелек нас відразу попередила про заборону салюта, хоча ми і не збиралися. Так вот, якби таке чучало до мене зайшло, і спортило моїй нареченій свято про яке вона все життя мріяла, я би голими руками задушив таку наволоч. Скільки грошей, сил, енергії витрачається на те весілля і щоб єдине про що запам'яталося весілля, на все життя, всім гостям та нареченим це хряк, який мітить собі містечко в міськраді, який на трагедії однієї сім'ї, та на щасті іншої робить собі дорогу до корита. Салют в день траура це не добре, але хто він такий що вимагав вибачень? Єдине з чим я погоджуюся з Рижковим- це що на весіллі не виявилось чоловіків. Тому що в морду йому так і не дали
Оля Показати IP 13 Серпня 2018 16:40
Клінічний довб**об! На темі війни хоче вилізти зі своїх полішуцьких комплексів меншовартості! Л*йно, яке нічого не варте(
лучанин знову Показати IP 13 Серпня 2018 16:43
А хто такі Рижков і Ніколайчук, може ми тепер їх почем **ашити, коли вони незаконно автомобілі зупиняють і обшукують хто їм дав це право, всі заяви в полілцію, а коли ці п**ари влазять в приватне авто п**дячити, затримувати , є стаття що можна затримувати злочинців
папа Показати IP 13 Серпня 2018 16:53
от прид*рок, дешевий піарщик. Скільки весь час днів всяких святкувань. Пісні музика постійно по місту. а тут салют якраз очі ріже. Неадекват Не там геройство своє показує .
Волиняка Показати IP 13 Серпня 2018 16:55
Хтось плаче, а хтось у цей час голосно сміється. І це все відбувається на одній планеті. Але на цій планеті існує жорстока несправедливість. Несправедливість яка породжує відчай. Коли дивишся як згорена родина ховає свого сина і майже одразу поруч лунають п"яні зойки хмільного весілля - обурення може тебе захлинути і потопити. Захлинути на всі груди, аж до серця, серця яке волає у відчаї і гніві. Бо це не їх горе, не їхня війна! Не їхня, розумієте! Жоден з гостей не зупинив, не сказав.
Просто до Волиняка Показати IP 13 Серпня 2018 18:14
іди лікуйся
Ага-Ага Показати IP 13 Серпня 2018 17:06
земля, то кругла, хто ще не зрозумів , то обов"язково зрозуміє -все зробить коло і повернеться і всі хто тут з піною біля рота каже в ті салюти, в такий день, то нічого такого, матимуть можливість відчути. І не треба тут про Порошенка, Рижкова, Ніколайчука чи ще когось -вони отримають за своє, а ви за своє. І не правда, що "святкування і музика постійно", в жалобні дні все завжди відмінялось і скасовувалось. І взагалі гидко читати. Жертва , йо, велика - петарду не запустити. Тьфу!
Татарін до Ага-Ага Показати IP 13 Серпня 2018 18:03
Зайди в більшу половину барів луцька в жолобні дні! Сліпим та глухим треба бути щоб не бачити що до спини їм ваші заборони!!!
Mukola Показати IP 13 Серпня 2018 17:55
Таких в Ліпінах лікувати треба!!!
модерн експо Показати IP 13 Серпня 2018 18:12
Це не активісти, це б*дло не виховане.
Майбутня наречене Показати IP 13 Серпня 2018 18:13
Я б заяву написала на цього алєня
Петро Показати IP 13 Серпня 2018 19:17
Цей рижков повний неадекват
Ірен Показати IP 13 Серпня 2018 19:37
На мою думку треба закрити всі бари до закінчення війни....захочеш-посидиш тихенько вдома..і тоді всі будуть зацікавлені в закінченні війни....тобто власники барів разом з Атошниками і простими людьми ,які хочуть в них посидіти-до Ради ,в облогу,і т.п...а то" пир во время войнЫ"
Анонімний Анонім Показати IP 13 Серпня 2018 22:06
Срака-мотика! Звідки вони могли знати що в той день буде день жалоби! Ну відгуляли то хай щастить но вони ж не могли різко все перенести
сусідка Показати IP 13 Серпня 2018 22:46
скільки проблем з тими лелеками! як же мешканців балки дістали ці постійні гулянки! та феєрверки не те, що о 22, після 23 регулярно запускають! дістали!!!
лучан Показати IP 14 Серпня 2018 08:46
Пропоную тепер приходити в кожен бар, ресторан і вчиняти там дебош, бити посуд, якщо одним можна, то чому іншим ні, чи в нас Рижкову і Ніколайчуку все можна, зривати сесії Луцької міськради, вчиняти незаконні обшуки автомобілів, зупиняти їх, втручатися в приватне життя, хто цих під*рів наділив такими повноваженнями, де наші правоохоронні органи, ці сцикуни тільки піаряться, а на ділі тільки хто них гаркне хто може за себе постояти, даже не будуть бити, відразу обс*раються, падають своєю свинячою тушкою , і збирають журналістів для піару, правоохоронні органи займіться ними, бо в людей може порватися терпець
Євробидло Показати IP 14 Серпня 2018 09:23
Ніколи не був прихильником активістів, і т.д.. але в цій ситуації Рижков правий. Може прокльони це вже лишнє - але вчинив правильно що поїхав на весілля і влаштував розбірки. Тому що таке враження що країна розділена на 2 категорії - ті хто їздить 50 км в місті, ті хто не паркується під знак, ті хто феєрверки не запускають, ті хто на митниці стоять в черзі - і на тих хто цього нічого не робить і не збирається робити. П.С., А де коментарі російськомовних типу "ну свадьба же раз в жизни можно было и понять.....".
Вікторія до Євробидло Показати IP 14 Серпня 2018 11:35
А то нічого , що коли країна в стані війни депутати верховної ради постійно на канікулах і відпочивають за кордом, А ще подивіться на наших місцевих депутатів - ті теж гарно засмаглі - то беріть Рижкова і вперед до них , там мітингуйте. Люди готувались до весілля до чого вони, чи може день молоді та фестиваль в місті відмінили. Клоуни. Оце ви себе точно назвали "Євробидло" ще і Рижков таке саме бидло
до євробидо Показати IP 14 Серпня 2018 09:57
А чому Рижков цей день не їздив по другим ресторанам де також були весілля, де в других місцях був салют, бо знав, що там набють йому **ало, чому в цей час в магагазинах Ніколайчука лунала музика
Вікторія до до євробидо Показати IP 14 Серпня 2018 11:41
Бо с*икун Рижков .Чому на фестивалі на сцену не вийшов та не закликав припинити веселощі , чому в АТО не їде - а все просто бо С*ИКУН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАК НІ ЦЕЙ КОЗЕЛ ВИБРАВ МІСЦЕ де люди щасливі у цей день та в цій нещасній країні і вирішив там заявити про себе. КОЗЕЛ - ВІН І Є КОЗЛОМ. ПЕВНО ЙОГО МАМА З ТАТОМ ЩАСЛИВІ ЧИТАЮЧИ ЦІ РЯДКИ.
Швондєр Показати IP 14 Серпня 2018 10:34
За феєрверки- адмінку на заклад та на готстей + спокійно пояснити чому так,напевно првильно було,а так доживемся що будуть з калашами іздити пояснювати "свою правду" чи чиюсь...
Вікторія до Швондєр Показати IP 14 Серпня 2018 11:49
А слабо адмінку керівництву міста за проведення святкових міроприємств в місті в день жалоби? Згідна страшна біда в людей - ховати своїх близьких -та від того , що хтось відмінить своє весілля до якого рік готувались ситуація не зміниться.В такому випадку просто треба закрити всі ресторани і кафе по країні доки війна - то чесніше. А не у нас всюди веселощі ,для "галочки" інколи "день жалоби" , а так свята та веселощі .
Читач Показати IP 14 Серпня 2018 11:57
А той факт, що це недалекі друзі зробили такий сюрприз-подарунок молодим, про який не сказали нікому, то чому прокльон молодим? ... Далекі походу усі, від реалій.
123 Показати IP 14 Серпня 2018 14:12
Пропоную тепер до цих двох пі**расів і їх родин, дітей, також приходити на день народження, інших свят і дарувати відповідні подарунки, можна дарувати вінки похоронні, щоб вони все відчули що відчули люди на весілл
Людина Показати IP 14 Серпня 2018 14:34
Правду кажуть : кому війна , кому мати рідна! Одні молодих ховають, а інші гуляють, і не тільки в день весіль! Одні воюють, а інші, влаштувавшись дурниками, жирують , від п'янок бісяться, розбиваються в дорогих автомобілях.Отого в нас і миру нема. Бо країна одна - як не крути, А люди - одні патріоти, а друга половина - бидло!І ніякий президент вас не об'єднає, бо починати треба завжди з себе...
Ганна Показати IP 14 Серпня 2018 15:20
Коли в мене трагічно загинула мама,я була в пологовому будинку.Прямо звідти мене везли на похорони мами, попереду їхала машина з відкритим верхом з весіллям.На кузові люди співали,танцювали...Я говорю своїй тьоті,яка мене забрала з лікарні:"Як вони можуть веселитись,коли в нас таке горе?!" А моя мудра тьотя каже:" Є народне прислів"я-півсвіту плаче,а півсвіту скаче і таке життя..." Тому заборона феєрвеків, причому в самій столиці вони дозволені(в усякому разі їх там пускають), думаю не зовсім правильне". Не можна жити в постійному депресняку,не можна. Життя продовжується...
Правдоруб до Ганна Показати IP 14 Серпня 2018 17:09
Ви Розумна людина! А Рижков і йому подібні - піда...си!
Хлоп Показати IP 14 Серпня 2018 17:12
Та той Рижков і подібні просто пєтухи, ніхто їх не боїться і не поважає.
вовк до Хлоп Показати IP 14 Серпня 2018 22:47
це пєтушари гнилі ех жаль не було там мужиків шоб рилом в Сапалаївку. Петро 1 казав - рижих на флот не брать ібо оні шельми.
Хммм Показати IP 14 Серпня 2018 17:43
Д*біл а не активіст.
Лично я так считаю. Показати IP 15 Серпня 2018 01:15
Человек у которого есть хоть немного уважения к другим людям, а не только к себе, так бы никогда не поступил. А если по закону, то какое он имел право придти на свадьбу к незнакомым людям, бить посуду, за которую он конечно же не заплатил(а стоило бы стянуть с него штраф, чтобы больше так не делал), и вообще что либо предъявлять, являясь никем. Он же не представитель правоохранительных органов. Если бы такой урод ворвался бы на свадьбу ко мне или моим знакомым, я бы однозначно вызвала полицию, дабы наказать его за то, что он не имел права делать. Я бы даже требовала максимального наказания для него, которое возможно за такое. Есть действительно Герои, которые вернулись с АТО, к которым испытываешь благодарность, уважение и гордость. А есть вот такие уроды, которых не только героем не назовёшь, к ним ещё испытываешь максимальное отвращение и неприязнь. А если он не умеет контролировать свою агрессию, ему следует обратиться к психотерапевту.
лучанин Показати IP 15 Серпня 2018 09:49
А чому за скількі днів немає реакції правоохоронних органів поліції на дії так званих активістів, в їх діях вбачаються ознаки правопорушень, а саме хуліганство, чи можливо вони даних активістів покривають, за вчинення хуліганства не потрібно заява від потерпілих, для цього вже є достаньо публікація, зняті кадри, де неадекватна особа побила посуд. ДЕБОШИРИТЬ і т.д., якщо правоохоронні органи, а саме поліція їх покривають, тоді вже поТрібно щоб втрутилися працівники прокуратури на бездіяльність керівництва поліції.
вол Показати IP 15 Жовтня 2019 16:45
))) клоуни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus