USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Село Котів отримало обладнання для ФАПу і техніку для будинку культури

10 Вересня 2018 16:33
Село Котів, що у Ківерцівському районі з нагоди свого 500-річчя отримало подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Зокрема, громаді презентували медичне обладнання для місцевого ФАПУ, ноутбук для сільського будинку культури тощо, йдеться на сайті народного депутата Ірини Констанкевич.

На початку святкування всім присутнім презентували короткометражний фільм про Котів – його вулиці, жителів, його поразки та перемоги.

Дернівський сільський голова Олександр Гуч побажав усім миру в нашій державі та наших домівках, добробуту та оптимізму, впевненості у власних силах і невичерпного натхнення, міцного здоров’я, справжнього людського щастя, достатку, сімейної злагоди та затишного рідного села, а ще закликав усіх любити та розвивати рідний край.



Привітати жителів села Котів з ювілеєм приїхала і народний депутат Ірини Констанкевич разом із депутатом Волинської обласної ради Олександром Омельчуком та представниками фонду «Тільки разом».



«День народження вашого села – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить свою землю, всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися тут назавжди. У такі свята, як день народження села, кожен відчуває себе частиною великої родини», - наголосила Ірина Констанкевич.

На завершення Ірина Мирославівна передала вітання від голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, а від фонду «Тільки разом» презентували медичне обладнання для місцевого ФАПУ, ноутбук для сільського будинку культури, а для найменших вихованців дитячого садочку – дошку для малювання.

Справжній святковий настрій гостям святкувань дарували місцеві аматорські колективи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus