USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шахта №9 «Нововолинська» припинила відвантаження вугілля

17 Жовтня 2017 12:16
З понеділка 17 жовтня гірники першої зміни ВП "Шахти №9 "Нововолинська" припинили відвантаження вугілля споживачам. Про це повідоми в на своїй сторінці у Facebook голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.

Також знаходяться в очікування виплати зарплати і готові розпочати страйки гірники ВП "Шахти 1/3 "Новогродівська"" (Донецька область) і ДП "Лисичанськвугілля" (Луганська область).

Крім того, Михайло Волинець повідомив, що на шахті №2 "Новогродівська" ДП "Селидіввугілля" відбувається затоплення. Унаслідок того, що із закритої шахти №2 "Новогродівська" відкачують воду у шахту 1/3 "Новогродівська", в останній може відбутись прорив великого об'єму води із резервуарів. Через це жителі міст Селидове, Новогродівка та навколишніх населених пунктів занепокоєні можливим підтопленням своїх будинків.

"Усі ці питання я сьогодні обговорив з міністром Ігоре Насаликом. І схоже на те, що він сам не знає, як виправляти дану ситуацію.

Якщо у середу буде прийнято рішення на засіданні бюджетного Комітету ВР України про перерозподіл коштів із однієї програми на іншу у сумі 304 млн грн на погашення заборгованості із зарплати шахтарям, це дещо заспокоїть ситуацію на шахтах держпідприємств.

Але вже в листопаді можливі нові акції протестів гірників", - написав Михайло Волинець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus