USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.50 40.90
  • PLN 10.20 10.35

Шацьку рятувальну станцію хочуть передати аварійно-рятувальному загону ДСНС

13 Травня 2024 14:14
Під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області депутати схвалили низку рекомендацій щодо управління комунальним майном.

Так, профільною комісією погоджено передачу в державну власність приміщення Шацької рятувальної станції, що у селі Світязь. З клопотанням про це звернулося головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області. Об’єкт перебуває у комунальній власності і не може використовуватися інакше, як за прямим призначенням, інформує пресслужба облради.

Тож члени комісії рекомендують сесії обласної ради передати станцію в оперативне управління аварійно-рятувальному загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в області.

Читати ще: Будівлю рятувальної станції на березі Світязю реконструюють за 8 млн

Окрім того, члени комісії схвалили прийняти із комунальної власності Нововолинської міської ради у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області мікроавтобус. Автотранспорт планується використовувати для перевезення учнів обласної комунальної установи – Нововолинський науковий ліцей.

Депутатська комісія також вважає доцільним припинити діяльність Волинського обласного медично-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція» як збиткового і неконкурентоспроможного. Також рекомендує сесії обласної ради утворити ліквідаційну комісію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus