USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шевченко про воєнний стан: «Порошенко втілив свій план зі скасування виборів»

26 Листопада 2018 17:25
Народний депутат України Олександр Шевченко звернувся до українців та президента Петра Порошенка щодо ймовірного введення в Україні воєнного стану і тимчасового скасування внаслідок цього виборів.

Про це йшлося у трансляції Шевченка на Facebook.

«Я хочу звернутися до вас в цей непростий для нашої держави час. Рівно тиждень тому я наголошував в ефірі про те, що Порошенко готує провокації в Азовському морі задля введення військового стану та відміни виборів Президента!

На превеликий жаль, вчора сталося те, про що я попереджав. Знаючи про неадекватність та агресивність дій російського агресора, використовуючи та ризикуючи життям наших моряків, Порошенко втілив в життя давно розроблений план по провокації та ескалації військового конфлікту напередодні виборів!
Замість того, щоб берегти і боротися за життя кожного українського воїна, замість того, щоб всіма способами упереджувати смерті та конфлікти на фронті, замість того, щоб кожною своєю дією і кожним своїм вчинком робити Україну все більш фінансово, економічно і політично сильнішою і незалежною, замість того щоб поновити довіру і любов українців один до одного, наш Президент вибрав інший шлях!

За чотири роки свого ганебного правління він так і не спромігся стати лідером та гордістю нації, а залишився банальним баригою, корупціонером і клептоманом!

Він так і не спромігся стати патріотом своєї держави, залишившись цинічним брехуном і колаборантом!

Пан Порошенко далеко не дурень, він цинічний і підступний ворог України і українського народу!

Він прекрасно розуміє всю нікчемність свого рейтингу напередодні президентських виборів!

Він прекрасно розуміє, що шансів на чесну перемогу в нього немає, і після виборів його чекає в’язниця і конфіскація всього награбованого під час війни!

Його поплічники останні три тижні розповідали про якісь несподівані передвиборчі “фішки” від Президента! І от, вчора вся Україна і весь світ стали свідками цих анонсованих командою Порошенка “фішок” і несподіванок!

Пане Порошенко, ви будете відповідати не тільки як грабіжник народу України, а і як військовий злочинець!

Що би ви не робили, скільки б ще молодих українських військових ви б не вирішили використати в своїй брудній грі, які б військові стани і обмеження ви не намагалися вводити – вам вже все одно нічого не допоможе!

Президентські вибори все одно відбудуться, новий Президент поверне Україні тимчасово втрачені території максимально мирним і політичним шляхом, українці будуть поважати і любити один одного, а ви, пане Порошенко, підете у в’язницю за всю ту біду, яку ви принесли для України і українців!

Вас будуть довго пам’ятати, про вас будуть багато писати і говорити, як про ганьбу українського народу!

І що б ви в агонії не намагалися ще зробити і придумати, Україна без вас стане сильною, справді незалежною і процвітаючою!

Слава Україні і Українському народу, Слава її Захисникам!» - зазначив Олександр Шевченко у зверненні.

Нагадаємо, Верховна Рада на екстреному засіданні, яке розпочалося о 16.20, розглядає введення воєнного стану в Україні через агресію Росії в районі Керченської протоки.

25 листопада Росія захопила три українських судна, які прямували з Одеси до Маріуполя. 23 українських військових взяли у полон. Щонайменше шестеро українців отримали поранення під час тарану українського буксира росіянами. Захоплені катери і буксир пришвартували в Керчі, а поранених українських моряків госпіталізували.

Читати ще: Що таке воєнний стан, як він може вплинути на вибори, ЗМІ та майнові права

У відповідь на російську агресію РНБО рекомендувала Раді ввести воєнний стан на всій Україні терміном на 60 днів.

Своєю чергою, партія УКРОП наполягає на введенні воєнного стану лише на територіях, близьких до воєнних дій. Зокрема, це Донецька і Луганська області, а також акваторія Азовського моря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Корiнний лучанин Показати IP 26 Листопада 2018 17:39
вiн ясно сказав,що це провокацiя Порошенко,а ви далi про Росiйську агресiю толочите
Хто хто? до Корiнний лучанин Показати IP 26 Листопада 2018 18:09
Хто сказав? Чого ж тоді стан на місяць вводять щоб не переносити вибори. Люди що ви несете. В Криму чоловічки без знаків. На Донбасі ополченці. А тут російські війська, рос кораблі і наші хлопці в полоні.
Ну і Показати IP 26 Листопада 2018 17:57
не дебіли? Коли не було стану, кричали "Чому не вводиш?!", коли ввів - "Чому ввів?!", а коли виявиться, що ввів лише на 30 днів, то кричатимуть "Чому не на тиждень?!" - при чому все це з дууууже інтелігентним виразом обличчя. Клоуни!
Fakt Показати IP 26 Листопада 2018 20:08
Шановні громадяни України, нікого не підтримую, ні за кого не пропоную голосувати, маю офіційне авто на українській реєстрації, просто зверніть увагу на завуальований поділ України та розпал ворожнечі мі самими українцями. Два дні назад був на сході, хлопці з контррозвідки вже знали про провокації на межі східного кордону, а на заході готувались протидії так званих "бляхарів", але знову все іде не по плану. Військовий стан відкриває руки Росії для подальшої агресії далі, а владі яка знаходиться в Києві зробити останній ривок, а далі хоч потоп...? Як бути простому українцю?
Bond, James Bond до Fakt Показати IP 26 Листопада 2018 20:51
І хлопці з контррозвідки під пиво здали інфу.. я повірив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus