USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сьогодні «Волинь» намагатиметься здобути виїзну перемогу над «Авангардом»: анонс матчу

7 Травня 2021 10:55
Сьогодні в рамках 25 туру Першої ліги з футболу луцька «Волинь» на виїзді зустрінеться з командою з Краматорська «Авангард».

Початок матчу - о 17.00 год, пряму трансляцію можна буде подивитись на YouTube, повідомляє пресслужба клубу.

Господарі майбутнього поєдинку взимку суттєво видозмінилися у плані складу, хоча в цілому команда у Олексія Городова таки стала сильнішою та більш збалансованою. Після поразок у перших іграх «зелено-жовті» видали ударний відрізок, під час якого за п’ять поєдинків взяли 11 очок. Тепер команда з Краматорська вирівнялася з конкурентами в боротьбі за виживання та з оптимізмом дивиться на завершення гарячої першолігової весни.

У грі проти «Волині» господарям не зможуть допомогти через дискваліфікацію зимовий новачок Гутті та автор єдиного голу в осінній грі цих команд – Дмитро Шинкаренко, а також травмований Арсентій Дорошенко. Утім, щороку незручний для «Хрестоносців» «Авангард» намагатиметься й цього разу взяти у важливому матчі максимум очок.

Для «Волині» квітень видався не надто урожайним – підопічні Василя Сачка здобули лише одну перемогу в п’яти поєдинках. І якщо гостьові нічиї проти «Агробізнеса» та «Металіста 1925» ще були непоганим результатом в матчах проти конкурентів, то одне очко у матчах проти «Альянсу» та «Полісся» явно не входили в плани «Хрестоносців». Тепер відступати команді дійсно нікуди – у кожному матчі до завершення чемпіонату «Волинь» влаштує лише перемога. До Краматорська команда поїхала без дискваліфікованих гравців та в хорошій бойовій готовності, а в найбільш далекому виїзді сезону хлопці намагатимуться докласти усіх зусиль, аби після смуги невдач дати поштовх до позитивної серії у першолігових результатах.

У радянські часи команди зіграли між собою всього декілька разів, а історія протистоянь в українських чемпіонатах почалася із сезону 2017-2018. Із того часу протягом трьох сезонів команди неодмінно обмінювалися перемогами. А у першому колі цього сезону «Авангард» зумів шокувати «Волинь» у Луцьку – протягом усього матчу «Хрестоносці» володіли колосальною перевагою, однак гості не просто вистояли у тій грі, а й завдяки голу Дмитра Шинкаренка вирвали перемогу – 0:1. Без сумніву, у волинян буде особлива мотивація на гру-відповідь у Краматорську.

Статистика «Волині» проти «Авангарду»: 12 матчів, 5 перемог, 1 нічия, 6 поразок, різниця 16:16.

Вдома: 6 матчів, 4 перемоги, 2 поразки, різниця 11:5.

В гостях: 6 матчів, 1 перемога, 1 нічия, 4 поразки, різниця 5:11.

В українських змаганнях: 7 матчів, 3 перемоги, 4 поразки, різниця 8:9.

Бригаду арбітрів у матчі очолить Денис Резніков із Кам’янського. На іграх «Волині» цей суддя працюватиме уперше. Асистенти арбітра – Андрій Лікаренко (Чернігів), Володимир Шланчак (Черкаська область). Резервний арбітр – Юрій Іванов (Донецька область). Спостерігач арбітражу – Олександр Якименко (Київ).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Уболівальник Показати IP 7 Травня 2021 11:35
Для чого вже нашому клубу футбольному "Волинь" щось комусь доказувати, якщо скоро буде новий 2021/2022 футбольний сезон. Ось тоді нехай уболівальникам по новому доказують. "Просрали" нинішній сезон, а які були гасла, яка була мотивація!!!? У цьому 2020/2021 сезоні ФК "Волинь" вже нічого не докаже: 6-7-8 місце у турнірній таблиці Першої Ліги, вище не піднімуться, бо попереду з вісьми поєдинків, які залишились зіграти, ще чотири дуже тяжкі матчі: 16.05.2021 року ФК "ВОЛИНЬ" - ФК "Гірник-Спорт"; 26.05.2021 року ФК "ВОЛИНЬ" - ФК "Верес"; 12.06.2021 року ФК "ВОЛИНЬ" - ФК "Чорноморець" та раніше із-за коронавіруса перенесений поєдинок з МФК "Миколаїв" і будуть грати там в Миколаєві.
Просто Показати IP 7 Травня 2021 15:19
Розпустіть цих калічів, хай в магазин за водкою краще бігають.
Вася Олика ПЛ Показати IP 7 Травня 2021 16:12
Потрібна молодь ... Шарпар, Сімінін це вже учорашній день ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus