USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стягнули з дороги: подробиці спроби викрадення 12-річної волинянки

10 Жовтня 2018 14:30
12-річну ученицю ківерцівської гімназії спробували викрасти по дорозі додому. Дитина йшла по проїжджій частині і 2 чоловіків намагалися затягнути її в авто.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел в правоохоронних органах.

Інцидент трапився 9 жовтня пообіді в районі школи №4 міста Ківерці – двоє чоловіків на Audi A6 темного кольору спробували стягнути з дороги дитину. Один з чоловіків спробував затягнути дівчинку в машину, інший - відкривав двері авто, проте школярці вдалось втекти.

Мама заявила в поліцію, слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Проте правоохоронці не виключають і версії про те, що це була не спроба викрадення, а побутовий інцидент. Ймовірно, зважаючи на поширення неправдивих новин про буцімто «викрадення» дітей по Україні, свідки могли трактувати інцидент по-своєму.

«В нас в Ківерцях є така проблема – люди часто ходять пішки по проїжджій частині. От і дівчинка вчора йшла дорогою, можливо, водій зупинився зробити зауваження, абощо. Проте точно встановити це можна буде тоді, коли знайдемо водія автомобіля», – повідомляє джерело.

Відтак, зараз розшукують авто, на якому пересувались чоловіки – Audi A6 Avant темно-синього або чорного кольору. Особливі прикмети – нестандартні диски та рейлінги на даху авто. Поліція звертається до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо вказаної події, невідкладно повідомити за номером «102».
В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор НВК «ЗОШ І ступеня – Ківерцівська гімназія» Людмила Кацевич зазначила, що дівчинка перебуває в нормальному психологічному стані, в зв’язку з інцидентом травм не отримала. Коментувати будь-які інші деталі директор відмовилась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Та Показати IP 10 Жовтня 2018 15:04
сто відсотків зробили зауваження соплюсі щоб не сунула по проїзджій частині, а воно нахамило, як це зараз прийнято у підлітків вихованих на принципах свободи, розкутості і гармоніїї)), а дядьки з машини теж не від великого розуму спробували відтягнути силоміць. От "дитинка" щоб відомстити і видала модну версію про викрадення. Не ходіть , як стадо корів, де заманеться, а дотримуйтесь ПДР і "діток" свої вчіть.
Читач до Та Показати IP 10 Жовтня 2018 16:13
Кмітлива україночка.
Ні до Читач Показати IP 10 Жовтня 2018 16:38
от чого та кмітлива перлась по проїзджій частині? В Ківерцях тротуарів нема? саме тому, що , україночка.
Ти не та, а ТЕ до Та Показати IP 10 Жовтня 2018 17:28
Знаю особисто цю дитину. Вона не з тих хто суне і хамить! Не знаєш ситуації - не пиши брєд! Це перше! По-друге, троуари в Ківерцях - це рідкісна розкіш! По-третє, таким розумним як ти, краще замість того, щоб виписувати тут і поширювати недостовірну інформацію, пішло би в школу чи в садок і провело інструктаж, як треба ходити дітям!
Ти до Ти не та, а ТЕ Показати IP 11 Жовтня 2018 11:01
саме воно, з дуба рухнуло чи що? з якого дива я, чи хтось інший має йти в ваш садок чи школу і проводити вашим дітям інстуктаж з ПДР? Самі своїх дітей вчіть, чи зверніться колективно в поліцію, щоб інспектори прийшли і провели іструктаж, якщо ні ви, ні вчителі з вихователями не справляютьтся з елементариним, чи ваші Ківерці так "глуха дєрєвня" що для вас не тільки тротуари розкіш, а нема ні відділку поліції, ні педагогів кваліфікованих і всі дорослі поголовно темні і неграмотні, що власній дитині пояснити не здатні, як поводитись на вулиці?
Чудо ти до Ти Показати IP 11 Жовтня 2018 20:17
Я побачу, як ти заспівало б, якби це сталось з таоєю дитиною!!!
Чудо ти до Ти Показати IP 11 Жовтня 2018 20:17
Не будь таке позумне і не пиши брєд!
Нор Показати IP 10 Жовтня 2018 15:25
Стандартні рейлінги для С5
Вирус Показати IP 10 Жовтня 2018 17:18
Поки їм труп у відділок не принесеш, вони, гади, не відкриють кримінальне провадження. Зауваження...ага, тіштеся люди поки вашу дитину не продадуть на органи або якимсь збоченцям. Як так можна ігнорувати загрозу життю дітей???!!!
Антивірус до Вирус Показати IP 10 Жовтня 2018 17:35
Кримінальне провадження за фактом чого? То ж розшукують теє авто, щоб запитати дядька, що той хотів від дитини. Чого тобі ще не вистачає? Багато трупів у відділок відніс, чи то так, аби попатякати?
Вирус Показати IP 10 Жовтня 2018 18:14
За фактом чого? В статті ж написано: "слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України." Цього мало? Дивує бажання декотрих "зам'яти" справу. Коли б вашу доньку насильно тягнули б чужі чоловіки в авто, ви б теж так дискутували? В мене, особисто, мороз по шкірі від такого. І це зрозуміють батьки. Скільки вже дітей зникло за цей рік поцікавтесь і у вас волося стане дибки. Не можна заминати такі ситуації! Байдужість гірше всього!
123 до Вирус Показати IP 11 Жовтня 2018 10:13
То ж написано Вам: ВІДКРИТО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ!!!! Кваліфікація злочину попередня!! Потрібно ДЯДЬКІВ знайти і опитати а тоді про все інше говорити!!! І взагалі НЕ ФАКТ що хтось когось кудись тягнув!!! Вийшли дядьки з машини для того, щоб зробити зауваження, що дитина під машину лізе... можливо були не дуже чемні.... взяли за рукав, а дитина виривалася.... От і вийшло, що "ТЯГНУЛИ"!!! При великому бажанні середньостатистичний чоловік без проблем вхопить і закине в машину дорослу (не особливо габаритну) жінку !!! То "ТЯГНУВ/НЕ ТЯГНУВ" - ще під питанням...А діти зараз, як і батьки, налякані фейковими повідомленнями про викрадення по всій Україні!!! Люди! НЕ СІЙТЕ ПАНІКУ !!!
Правда Показати IP 10 Жовтня 2018 22:29
Ви що, дибіли? Яке право мають бикі торкатись дитини 12! років!!!
Лідія Показати IP 11 Жовтня 2018 08:34
Що це за камера така що номерів не видно? Як завжди частину грошей вкрали, і поставили дешевенькі камери для галочки... Молодці, а тепер люди допоможіть знайти! Та все просто з хорошою камерою було б видно номер і за півгодини той чоловік був би у вас!
Вирус Показати IP 11 Жовтня 2018 11:52
Вийшли на рідних дівчинки, розповіли, що в машині сиділи двоє "чурок", які і намагались затягнути школярку. Вирвавшись, побігла до мами, а та уже зателефонувала до поліції. Достатня кількість якісних камер на всіх вулицях могла б дуже допомогти в цій ситуації, а то й попередити її. Бережімо діток!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus