USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд дозволив виганяти демонстрантів з аеропорту Гонконгу

14 Серпня 2019 11:14
Адміністрація Міжнародного аеропорту Гонконгу отримала судовий ордер, що дозволяє вигнати демонстрантів з терміналу, де другий день поспіль через протести скасовують авіарейси.

Про це повідомляє South China Morning Post, пише Укрінформ.

«Джерело підтвердило, що адміністрація аеропорту, яку представляє старший адвокат Бенджамін Ю, отримала розпорядження судді (про розгін демонстрантів – ред.) пізно ввечері у вівторок», - йдеться у повідомленні.

Наразі немає інформації про те, які саме заходи обумовлені в ордері стосовно протестувальників, щоб вивести їх із будівлі. Але технічно він набуде чинності, коли буде вивішений в публічному місці в аеропорту.

Раніше президент США Дональд Трамп написав у Twitter, що, за даними розвідки США, Китай стягує війська до кордону з Гонконгом.

Як відомо, у Гонконгу вже два місяці тривають масові акції протесту. За даними організаторів, у них узяли участь понад мільйон людей.

За останні кілька днів протестів поліція заарештувала щонайменше 149 демонстрантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus