USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Суд продовжив арешт Рубану

20 Серпня 2018 18:55
Шевченківський районний суд Києва сьогодні, 20 серпня, вирішив продовжити термін дії запобіжного заходу щодо підозрюваного у підготовці терактів в Україні Володимира Рубана до 8 вересня, повідомляє РБК-Україна.

"Суд ухвалив частково задовольнити клопотання прокуратури і продовжити термін тримання під вартою до 8 вересня без альтернативи внесення застави", - сказав суддя.

Повний текст ухвали буде оголошено 23 серпня.

Зазначимо, прокуратура просила продовжити для Володимира Рубана строк тримання під вартою на 60 діб.

8 березня Володимира Рубана, керівника центру звільнення полонених "Офіцерський корпус", затримали з мікроавтобусом, повним зброї. А наступного дня вже арештували на два місяцібез права внесення застави. Військова прокуратура підозрює його в підготовці терактів, перевезенні та зберіганні зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХТО ТАКИЙ РУБАН, АБО ПРОРОСІЙСЬКІ ПІДРУЧНИКИ ТА ЗБРОЯ В МЕБЛЯХ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus