USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Сидять в кабінеті, а діти мерзнуть»: луцький мер пригрозив директору школи розірванням контракту

2 Листопада 2021 11:32
На території Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького стався порив на тепломережі, утім директор освітнього закладу Олександр Мишковець сказав, що, мовляв, його це не стосується. Така поведінка обурила Луцького міського голову Ігоря Поліщука.

Про це стало відомо під час розширеної наради у міській раді 2 листопада.

Очільник міста звернувся до директора департаменту освіти Луцької міської ради Віталія Бондаря з проханням попередити директора школи про можливі наслідки такої зверхньої поведінки.

«Я дивився сюжет на одному із телеканалів, де директора запитали, що сталося, а він відповів, що, мовляв, це не його проблеми, і це його не стосується. Я хочу, щоб ви донесли до директорів усіх шкіл міста про те, що все, що відбувається на території школи, стосується директора. Якщо ми будемо чути фрази типу «мене це не стосується», і у нас будуть, вибачте, отакі барини, які сидітимуть в кабінеті, а діти будуть в той час мерзнути, то ми будемо розривати контракт з такими директорами», – різко сказав міський голова.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 2 листопада під час розширеної наради у міській раді Луцький міський голова Ігор Поліщук оголосив догану генеральному директору Луцького підприємства електротранспорту Володимиру Пуцу.

Того ж дня він звільнив директора КП «Парки і сквери міста Луцька» Богдана Феденчука.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Клава Показати IP 2 Листопада 2021 12:04
сидять-то в кабінетах, але ніяка ліва копійочка не пропливе повз їх липучі рученята..
Гороно Показати IP 2 Листопада 2021 12:06
Відкривай, пане директоре гімназії число 4, - третій конверт !
Лучанин Показати IP 2 Листопада 2021 12:33
На жаль, там багато чого його не стосується: варто глянути на внутрішній двір і внутрішній фасад і все стане зрозуміло...
лучанин Показати IP 2 Листопада 2021 12:34
мабуть мишковець прорвав трубу а що роками ніхто нічого не ремонтував то також вина мишковця я його поведінку не виправдовую але то факт
Анна Показати IP 2 Листопада 2021 13:31
Дивина, а що директори шкіл уже стали комунальниками? Чи замисано це у посадових обов"язках керівника ЗЗСО? Те що немає опалення в будинках в Луцьку теж певно завинив директор якоїсь із шкіл.
Лучанин до Анна Показати IP 2 Листопада 2021 16:05
Директор - це управлінець, який не повинен пасивно спостерігати за ходом подій. Якщо такий менеджер бачить себе як атрибут в кабінеті, ну тоді звичайно, що питань до нього ніяких немає...
Лучанка Т до Анна Показати IP 2 Листопада 2021 17:48
Анна, звісно, директор школи не комунальник. Ми всі не комунальники. Але, коли на дворі листопад, а тепла немає, він першим мав би бити тривогу. Директор - це управлінська посада. І це його прямі обов‘язки.
Руслан Показати IP 2 Листопада 2021 13:58
18 гімназія - та сама ситуація. Дубак неймовірний. Діти сидять на уроках вдягнуті.
Євробидло Показати IP 2 Листопада 2021 14:15
Олександр Андрійович нормальний директор школи, і в першу чергу він ОСВІТЯНИН а не комунальник.
Луцьк до Євробидло Показати IP 2 Листопада 2021 16:05
Якщо освітянин, нехай працює на посаді вчителя. Посада директора вимагає більше, ніж бути освітянином...
Жорік до Євробидло Показати IP 4 Листопада 2021 16:27
Знаю у одного учня з ним був інцедент, коли учень йому зробив зауваження, за те що той не належним чином себе веде на території школи, ну так от - той "освітянин" (за вашими словами), з'ївся на того учня, і як тількі можна його цькував, користуючись посадою, аое висновків так і не зробив !!! Цей "освітянин" віддав до рук поліції учня, якого з 3 дня до 8 вечора, човпли як старе відро, це по вашому педагог????
Люди Показати IP 2 Листопада 2021 15:59
Та читайте ж уважно! Ніхто не каже, що пан директор має труби варити, але як господарник, очільник закладу, має прослідкувати та бути в курсі подій, відповідно і коментувати їх
ЗнайЮ Показати IP 2 Листопада 2021 17:45
А в мене така стінка в дома, як в того директора за спиною.
Луцяка Показати IP 2 Листопада 2021 23:09
Давайте тоді звільняти директора інфекційної. Там теж нема опалення і всі мерзнуть...
Луцьк до Луцяка Показати IP 3 Листопада 2021 15:04
Якщо він нічого не робить для того, щоб було тепло, то, мабуть, варто задуматись. Чи керівник - це як атрибут і щоб з.п. отримувати більшу, ніж підлеглі.
Маня Показати IP 3 Листопада 2021 07:52
А навіщо звільнили директора КП "Парки та сквери"? Цього року всі луцькі сквери та парки найбільш доглянуті, любо прогулятися у парках ім. Лесі Українки та 900-річчя Луцьку. Поставили туалети. У центральному парку взагалі шикарний туалет зробили-Європа!!! Скільки скверів по вул. Лесі Українки, всі доглянуті, фонтани, лавочки. А директора зняли?
Слідчий до Маня Показати IP 3 Листопада 2021 11:54
бо крав бензин і дизель
Саня до Слідчий Показати IP 3 Листопада 2021 15:41
Є докази, а неприпущення?
Учень Показати IP 3 Листопада 2021 17:17
Його давно пора гнати, за його дружиною !!! Так гордовито припідносить Імені Модеста Левицького - КЛОУН, організувавмби "суботник" щоб на могилі того -кого носить назву школа, якою ти є директором, поприберали, а то ща тим бадиллям, і памятника не буде видно !!!! Цього "директора" ніколи нічого не обходить, ні думка батьків, нікого назєр потрібний такий керівник????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus