USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У фракції Порошенка озвучили несподіване прохання до втікача Онищенка

1 Грудня 2016 16:21
Компромат на Президента України, яким нібито володіє народний депутат України-утікач Олександр Онищенко, повинен бути оприлюднений; заяви про компромат можуть бути спробою Онищенка уникнути правосуддя.

Таку думку "Обозревателю" висловив народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка") Олексій Гончаренко.

Відповідаючи на питання, про який саме компромат може бути мова, він зізнався: "Поняття не маю, але нехай швидше виходить і говорить. Будь-яку заяву Онищенка, якщо він збирається на щось пролити світло, можуть бути цікавими для громадськості. Нехай робить свої заяви, нехай оприлюднить, будемо читати, дивитися. Головне, щоб це не було способом Онищенка уникнути правосуддя".

Нагадаємо, раніше Онищенко розповідав, як торгують голосами нардепи і у скільки Порошенку обійшлася Рада за два роки.

У цьому контексті Гончаренко зауважив, що нардеп-утікач не робив гучних заяв, "коли він був в Україні, входив до парламенту".

Він також заявив, що слова Онищенка про записи розмов з президентом на диктофон, вбудований в наручний годинник, "або на трояндочку в петлиці піджака" "звучать трошки абсурдно".

Нагадаємо, за інформацією Служби безпеки України, нардеп від групи "Воля народу" Олександр Онищенко отримав російський паспорт і працює на спецслужби Кремля, який готує масштабну провокацію в Україні. Сам Онищенко, коментуючи цю заяву, пообіцяв оприлюднити компромат на президента України Петра Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сераховичі Показати IP 1 Грудня 2016 17:01
Гончаренко такий же губошльоп як і Онищенко! Чи взагалі серед обібранців є хтось більш- менш порядний та чесний?
Володимир до Сераховичі Показати IP 1 Грудня 2016 17:55
політиків чесних немає...всі вони губошльопи...а гончаренко...супер губошльоп...всіх іх пора в росход...
Цукерман М. Показати IP 1 Грудня 2016 17:13
90 % посадовців вищого рангу, суддів ,правоохоронців і військового керівництва нашої держави живуть не по заробленій зарплаті і що ....Чихали вони на ваші компромати . Вас швидше живучого на мінімалка звинуватять ,що живете не по статках ! Маємо ,те що маємо говорив один із перших пр. , а сам як живе - не соромиться , а народ який його обирав - йому байдуже ...
скептик Показати IP 1 Грудня 2016 22:37
гончаренко затурбувався, чи його прізвище там не засвітиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus