USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Каталонії знімають прапор Іспанії

28 Жовтня 2017 12:09
В каталонському місті Сабадель, одному з найбільших міст регіону, зняли іспанський прапор з будівлі муніципалітету. Відповідне відео в своєму Тwitter опублікував громадський рух Crida per Sabadell, передає УНН.

На відео видно, як знімають прапор Іспанії, залишивши прапор Каталонії, міста та Євросоюзу. Наступний твіт супроводжується фото, де уже відсутній і прапор ЄС.

"Рада Сабаделла знімає іспанський та європейський прапори. Вітаю Республіку!" - йдеться в повідомленні.

Окрім того, віце-прем’єра іспанського уряду Сораю Саенц де Сантамарія призначили тимчасовою очільницею женералітату (уряду) Каталонії замість усунутого Карлеса Пучдемона.

Про це повідомляє El Pais.

Згідно з повідомленням офіційної газети уряду Іспанії, до Саенц де Сантамарії переходить більшість повноважень глави женералітату і його заступника.

Повноваження тимчасової керівниці каталонського уряду на неї покладені до обрання нового парламенту регіону і призначення нового уряду.

Як і прем’єр Маріано Рахой, Сорая Саенц де Сантамарія є членом правлячої Народної партії.

Нагадаємо, парламент Каталонії на засіданні 27 жовтня проголосував за резолюцію про проголошення незалежності автономії від Іспанії. Голосування відбувалося таємно. Депутати від опозиційних фракцій залишили зал перед початком голосування, назвавши його незаконним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2017 12:53
сєпари !!!!!! коли раша введе зєльоних чєловєчков ?
АНАТОЛЬ_ Показати IP 28 Жовтня 2017 14:06
то всьо путлер робить, брати мої з сестрами!
123 до АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Жовтня 2017 17:28
Ботоксна криса за свої гіхи відповість сама, а ці добні за свої. Не морозь де требе й де не треба, БО Й ТАК ЗРОЗУМІЛО ЩО ТИ І?ІОТ І ПРОПЛАЧЕНА ТРОЛЮГА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus