USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві чоловік стріляв у пасажирів тролейбуса, 2 осіб – у лікарні

6 Вересня 2019 14:34
У Києві чоловік відкрив вогонь у пасажирському тролейбусі, двоє чоловіків потрапили до лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліція Києва.

«Між двома пасажирами у тролейбусі виникла сварка, яка переросла у штовханину. Під час інциденту один із чоловіків дістав із рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента. На зупинці він вийшов із салону, але у конфлікт втрутився інший пасажир, який наздогнав правопорушника. Під час з`ясування стосунків на зупинці правопорушник здійснив ще три постріли у чоловіка, який заступався за потерпілого. Після цього зловмисник втік», – йдеться у повідомленні.

Очевидці надали поліцейським прикмети правопорушника: був одягнений у куртку пісочного кольору, джинси та при собі мав чорний рюкзак.

«Двох потерпілих, 28-ми років та 43-х років, шпиталізували. Наразі їм надають медичну допомогу, згодом буде встановлено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, які вони отримали. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує. Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту, проводять невідкладні слідчі дії, відпрацьовують відео з камер спостереження», – розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 ( Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення передбачено до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus