USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на День святого Миколая для кількох сотень дітей пільгових категорій організували свято

19 Грудня 2022 20:04
Традиційно 19 грудня у луцькому Палаці учнівської молоді відбулося міське свято Миколая.

У заході взяли участь вихованці загальноосвітніх навчальних закладів, садочків міста та приєднаних громад. Крім того, завітали на свято заступник міського голови Ірина Чебелюк, директор департаменту освіти міської ради Віталій Бондар.

Заступник міського голови Ірина Чебелюк привітала присутніх зі святом.

«Сьогодні особливий день, адже святий Миколай – покровитель нашого міста. Зараз неспокійний час, окутаний тривогами, відсутністю світла, і всі ми звертаємось з єдиною молитвою, аби Господь дарував мир нашій державі. Мужні воїни Збройних сил вміло захищають наші кордони, ті, хто в тилу, – допомагають. Бажаю, щоб кожен день дарував вам приємні та позитивні емоції, нехай успіхи та досягнення ваших діток – множаться в рази! А ваші домівки повняться добром, багатством та радістю!» – зазначила вона.

Діти отримали солодкі подарунки та мали змогу хоч на кілька годин опинитися у справжній казці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus