USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку облаштували новий боксерський ринг

12 Грудня 2018 08:59
Новий боксерський ринг придбала Федерація боксу Волинської області за підтримки Луцької міської ради.

Віце-президент Федерації боксу Волинської області Юрій Куць та старший тренер-викладач з боксу ДЮСШ №2 Петро Боярчук розповіли, що новий ринг якісно відрізняється від попереднього за рахунок своєї модульної конструкції – за потреби ринг можна розширити із тренувального до змагального розміру. Окрім того, ринг є легшим у транспортуванні у порівнянні із стаціонарним, що дозволяє вільно обирати приміщення для змагань. На разі він встановлений у приміщенні спорткомплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Юрій Куць додав, що ринг вже використовувався під час Міжнародного турніру пам'яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького, і чудово себе показав.



Заступник міського голови Костянтин Петрочук та радник міського голови Ігор Поліщук також оглянули новий ринг.

"Ми послідовно та системно підтримуємо спорт. Для того, щоб діти займалися на якісному обладнанні та мали належні умови ми співпрацюємо із керівництвом Федерації та громадських організацій, які опікуються спортом і допомогаємо із придбанням обладнання. Нещодавно Федерації боксу ми передали частину приміщення колишнього кінотеатру "Зміна", яке на сьогодні занепало. Заняття спортом загартовують дух, формують у дітей такі риси характеру, як цілеспрямованість, орієнтація на результат, тому це необхідно підтримувати", - зазначив Ігор Поліщук.

За вагомий внесок у розвиток та популяризацію українського боксу, всебічну підтримку молоді, залучення до занять спортом та патріотичне виховання підростаючого покоління Луцьку міську раду було нагороджено Подякою Федерації боксу України, а також пам'ятною відзнакою за допомогу у проведенні Міжнародного турніру пам'яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus