USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відбувся обласний фестиваль спорту. Фото

13 Вересня 2021 22:41
Традиційно в другу суботу вересня вся спортивна спільнота відзначає День фізичної культури і спорту України! На Волині цей день відзначили по-особливому!

За ініціативи та всебічного сприяння Волинської обласної ради, КЗ «Волинський обласний центр фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх» спільно із Департаментом молоді та спорту Луцької міської ради та регіональним відділенням НОК України, було організовано та яскраво проведено обласний спортивно-розважальний фестиваль серед команд територіальних громад з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту України!

Змагання проходили у п‘яти видах спорту: дартс, футзал, гирьовий спорт, настільний теніс, естафета «Мама, тато, я – спортивна сім‘я».

Загалом на фестиваль зареєструвалася 71 команда – представники Рожищенської, Рівненської, Ковельської, Камінь-Каширської, Оваднівської, Голобської, Любомльської, Мар‘янівської, Колодяжненської та Луцької територіальних громад! Загальна кількість учасників – понад 200 осіб.

Зі святом спорту всіх привітав голова Волинської обласної ради Григорій Вікторович Недопад.

«Щиро вітаю учасників фестивалю з Днем фізичної культури і спорту України! Дякуємо вам за те, що розвиваєте спорт в громадах! Спільними зусиллями ми щоденно працюємо над тим, аби Волинь була цілісним та спортивним регіоном!»

Під час урочистого відкриття фестивалю кращі сільські громади області отримали набори спортивного інвентарю від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»!

«Надзвичайно приємно сьогодні бачити таку велику кількість учасників! Саме завдяки подібним заходам спорт і фізична культура на Волині дійсно розвивається не лише на папері! Для Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» питання розвитку спорту завжди було одним з ключових, адже здорова нація – запорука успішного майбутнього держави», – сказала голова правління Фонду, депутатка Луцької міської ради Катерина Олександрівна Шкльода.

Головний організатор заходу, директор Волинського обласного центру фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх» Олександр Володимирович Кулаков подякував усім присутнім за підтримку фестивалю:

«Продовжуйте й надалі гордо нести прапор своєї громади, нашої Волині й України, пропагуючи спорт, фізичну культуру і здоровий спосіб життя».

За підсумками запеклої та видовищної боротьби за призи у різних видах програми, місця серед команд територіальних громад розподілилися наступним чином:

«Мама, тато, я – спортивна сім‘я»

І – Камінь-Каширська ТГ (сім‘я Іщуків)

ІІ – Камінь-Каширська ТГ (сім‘я Кайда)

ІІІ – Луцька ТГ (сім‘я Підгорних)

Футзал

І – Ковельська ТГ

ІІ – Луцька ТГ (Департамент молоді та спорту Луцької міської ради)

ІІІ – Луцька ТГ (Луцький міський ЦФЗН «Спорт для всіх»)

Дартс

І – Оваднівська ТГ

ІІ – Рожищенська ТГ

ІІІ – Рівненська ТГ

Гирьовий спорт

І – Камінь-Каширська ТГ (Євтушевський Володимир)

ІІ – Оваднівська ТГ (Квашук Назарій)

ІІІ – Мар‘янівська ТГ (Сокол Вадим)

Настільний теніс

І – Ковельська ТГ

ІІ – Оваднівська ТГ

ІІІ – Камінь-Каширська ТГ

Усі команди – переможці та призери – були нагороджені кубками, медалями від Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, призами та цінними подарунками від Волинського обласного центру «Спорт для всіх», співорганізаторів та партнерів фестивалю!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus