USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку з каналів витягнули 7 смітників, які втопили вандали. Фото

16 Листопада 2017 14:04
Сім смітників, які вандали скинули у канави в центральному парку Луцька, дістали з води.

Про це інформують на сторінці департаменту муніципальної варти.

Як зазначають муніципали, ще залишилось дістати 2.

Нагадаємо, у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку вандали вкинули у канали з водою 9 смітників. Інспектори побачили, що окрім смітників, вандали зруйнували й один ліхтар.

Нагадаємо, 12 листопада у центральному парку Луцька на центральній алеї невідомі зняли з ліхтарів плафони та викинули у канал з водою. Не оминули хулігани і бетонних смітників на центральному пляжі, урни виявили у річці Стир. Крім того, на початку листопада нові лавки з чавунними опорами та бетонний смітник невідомі скинули до каналів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Битий Показати IP 16 Листопада 2017 14:39
За одного битого двох не битих дають! Це краще рішення за обурювання, смітники на місці а не в воді. Порядок там де його підтримують.
Вася Показати IP 16 Листопада 2017 14:49
А чому муніципали займаються не своєю роботою. Чи в них в Положенні про департамент це написано? Здається, є Зелене господарство, яке опікується парком, то нехай і дістають. А муніципали ГАЙДА штрафувати!!!
Читач Показати IP 16 Листопада 2017 16:30
Мусово відряджати на нічне полювання у парку волонтерів зі зброєю. Один підстрелений вандал після тижня висіння на вході у парк з табличкою "Я руйнував парк" відіб`є бажання до вандалізму у всіх.
хехъ Показати IP 16 Листопада 2017 16:39
ребятки, снимите форму и недельку подежурьте в гражданке, возьмите ПНВ, походите с девочками в обнимку - че учить нуна? А потом - фото всех подонков крупным планом и их родителей.
123 Показати IP 16 Листопада 2017 20:32
раніше не було муніципалів і урни стояли на місці! А може вони самі вночі їх скидають, а потім піаряться на своїх "подвигах"! Треба ж якось відпрацовувати за нараховану зарплату! Віники ще б ним дати і хай вулиці замітають-користі більше буде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus