USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку сьогодні три тролейбуси частково змінять маршрути

9 Лютого 2023 10:50
У Луцьку через відключення електроенергії тролейбуси маршрутів № 3, № 5 та № 12 частково змінять рух.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

Читати ще: Сьогодні частина Луцька 5 годин буде без світла. Перелік адрес

9 лютого відповідно до інформації ПАТ «Волиньобленерго» про планове відключення електроенергії на ТП № 4, яка забезпечує електроенергією тролейбусну мережу по вулицях Конякіна, Карбишева, Єршова, з 11 до 16 години тролейбуси маршрутів № 5 «Цегельний завод-Карбишева» та № 12 «Володимирська-Карбишева» рухатимуться до перехрестя з кільцевим рухом вул. Конякіна – Гордіюк в прямому та зворотному напрямку.

Також через планове відключення електроенергії на ТП-12 с.Струмівка, яка забезпечує електроенергією тролейбусну мережу по вулиці Рівненська, з 8 до 17 години тролейбус маршруту № 3 «Лісництво – с.Гаразджа (кладовище)» буде курсувати лише до вул. Рівненська та здійснювати розворот біля готельно-ресторанного комплексу «Околиця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus