USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку зросла кількість звернень щодо смороду

24 Квітня 2018 08:56
В групу оперативного реагування «15-80» з 26 березня по 26 квітня надійшло 58 звернень.

Про це під час оперативної наради 24 квітня розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як.

З її слів, кількість звернень, які стосуються смороду, становила 58, тож протягом останніх днів кількість цих звернень збільшилася.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що зараз працює муніципальна варта та структури пов’язані з екологією, аби знайти джерело неприємного запаху. Він виразив сподівання, що ця проблема вирішиться.

Нагадаємо, перший заступник міського голови Григорій Недопад повідомляв, що причини виникнення неприємного запаху у Луцьку зосереджені поза містом. Сморід може поширюватись з Гірки Полонки, яка не має очисних споруд, або з Липлянських очисних споруд чи від несанкціонованого зливу нечистот.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бро Показати IP 24 Квітня 2018 09:37
це Мамсурова зливна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus