USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У перший день роботи Рада затвердить новий уряд та прем'єра, – Арахамія

21 Серпня 2019 15:59
У перший день роботи новообрана Верховна Рада розгляне велику кількість питань і працюватиме доти, доки не сформує новий уряд та не призначить нового Прем’єр-міністра.

Про це заявив член Національної інвестиційної ради, новообраний народний депутат від «Слуги народу» Давид Арахамія, пише Укрінформ.

«Думаю, що журналістам треба готуватись 29 працювати цілодобово. Купуйте каву, щоб не спати. 29-го країна чекає змін і новин. Всі дізнаються дуже багато, буде багато новин», – сказав він.

Арахамія також підтвердив, що парламент планує затвердити новий склад уряду та призначити його керівника.

Відповідаючи на запитання, чи залишиться на посаді хтось зі «старої» урядової команди, Арахамія зазначив: «Я точно знаю, що одна (людина – ред.) точно буде (залишиться на посаді. – ред.)». Водночас він не підтвердив і не спростував, що йдеться про міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Як повідомлялося, Верховна Рада IX скликання у четвер, 29 серпня, збереться на своє перше засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus