USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В АП заявили про російський слід у позові до Порошенка через звернення щодо автокефалії

1 Жовтня 2018 23:38
У позові про можливе перевищення президентом своїх повноважень при зверненні до Вселенського патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Української православної церкви побачили російський слід.

Про це повідомляє у Twitter прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

“Бачу, що Росія не може змиритися з правом українців на церкву. Вже і позови до суду з’явилися. У зв’язку з цим хочемо заявити: боротьба за Томос про автокефалію відповідає національним інтересам”, – повідомив прес-секретар Порошенка.
Зауважимо, Порошенко раніше говорив про можливе російське втручання у президентські та парламентські вибори в Україні.

До слова, Петро Порошенко ще в серпні заявляв, що Росія почала масштабну підготовчу роботу, аби сфальсифікувати українські президентські і парламентські вибори. Водночас у заяві президента не йшлося про те, чи давав він доручення спецслужбам протидіяти загрозі втручання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 2 Жовтня 2018 05:41
цеголко такий самий тупий як і пеця....
Реаліст Показати IP 2 Жовтня 2018 07:02
Факти на стіл. Може, досить вже дурити людей? У випадку програшу виборів порохом винна Росія, тут теж нанюхали "слід", в підвищенні тарифів і рості цін теж звинуватять Росію. Поганому танцюристу завжди щось заважає.
51 омбр Показати IP 2 Жовтня 2018 07:44
Ну звичайно хто ж ще , і шо ціни високі , і євробляхі, і комуналка висока. і народ сй...є

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus