USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Путін – перша загроза для виборів в Україні, – Порошенко

1 Жовтня 2018 13:49
За півроку до виборів президент Петро Порошенко заявив, що Кремль намагається підірвати ситуацію всередині України і, зокрема, вплинути на українські вибори. Як повідомляє прес-служба голови держави, про це Порошенко сказав в інтерв’ю американському телеканалу СNN, пише Радіо Свобода.

У 2019 році в Україні відбудуться чергові президентські й парламентські вибори – у березні й жовтні відповідно.

Першою небезпекою Порошенко називає президента Росії Володимира Путіна, адже, з його слів, Путін розуміє, що війна на суші – на сході або в Криму – протягом останніх чотирьох років більше не приносить йому ніякого успіху.

За словами Порошенка, Путін напередодні виборів підриває стабільність всередині країни за допомогою кібератак, використовуючи технологію фейкових новин та дезінформації.

Така заява Петра Порошенка в дечому нагадує ключові меседжі його президентської кампанії 2014 року. Тоді українців, які хотіли швидшого закінчення війни, переконали голосувати за Порошенка, який заявляв що «АТО має тривати декілька годин». Проте за 4 роки він не лише не виконав обіцянки, але й продовжує торгувати з Росією, в тому числі задля власного збагачення.

До слова, Петро Порошенко ще в серпні заявляв, що Росія почала масштабну підготовчу роботу, аби сфальсифікувати українські президентські і парламентські вибори. Водночас у заяві президента не йшлося про те, чи давав він доручення спецслужбам протидіяти загрозі втручання.

Крім того, нещодавно центральна виборча комісія спростила порядок тимчасової зміни місця голосування для виборців, які мають реєстрацію на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей. Відтепер таким виборцям не потрібно додавати до заяви про тимчасову зміну місця голосування обґрунтування та додаткових документів. Тобто проголосувати зможуть не тільки переселенці, а й жителі непідконтрольної частини Донецької і Луганської областей. Як писали журналісти, таке рішення виглядає, як спроба влади масово фальсифікувати вибори.

Нагадаємо, чинний президент України продовжує очолювати антирейтинг українських політиків, за результатами опитувань, за нього за жодних обставин не проголосували б половина виборців.

Днями ж сорок парламентаріїв підписали лист президенту з закликом публічно підтвердити або спростувати інформацію про його зловживання. Так, від нього вимагають зізнатися в злочинах проти народу. Це, своєю чергою, незадеклароване майно, зерновий і крохмальний бізнес у Росії, функціонування кондитерської фабрики у Липецьку і отримання від неї прибутків, схеми виведення коштів з України в офшори, торгівлю посадами в кулуарах, про зловживання владою задля виграшу тендерів для постачання українській армії зброї за завищеними цінами.

Також Порошенка звинувачують у контролі над Нацагентством з питань протидії корупції, Держбюро розслідувань, Нацкомісією з питань регулювання у сфері комунпослуг, над головами місцевих адміністрацій та судів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Олег Показати IP 1 Жовтня 2018 13:56
погано танцору завжди хтось мішає!!!! Не вирішує проблем громадян України а шукає країніх, щосб Президенту не помішав збагачуватись і жити шикарно тільки Україні мішає і українцям бідним!!!!
Гал Анонім до Олег Показати IP 1 Жовтня 2018 15:05
І дуже він збагатився? Президент займається зовнішньою політикою і армією - крапка! Якщо цього ви не розумієте, то йдіть мішки носити.
К.лучанин до Гал Анонім Показати IP 1 Жовтня 2018 16:09
"Президент займається зовнішньою політикою і армією - крапка! "- займається і БІЗНЕСОМ! Тобі треба мішки носити на РОШЕНІ із шоколадками , круасанами і іншим рошенівським непотрібом, бо дійсно ти наслухався порошенківської пропаганди і сприймаєш все за чисту монету. А збагатився він добре , не гірше за Янека. Читай декларації і роби висновки. Порошенко живе в іншому вимірі, йому життя українців до лампади!
Гал Анонім до К.лучанин Показати IP 1 Жовтня 2018 16:47
Янукович тебе з потрохами продав москалям, а цей стримує Путіна на сході і весь світ схиляє на бік України. Конституція президентові забороняє займатися "простими українцями", бо його функцією є слідкувати за загальним курсом і армією. Ти більше ні на що крім "кондитерської риторики" не здатний.
Лучанин до Гал Анонім Показати IP 1 Жовтня 2018 17:43
То якого хера він розїжджає по відкриттям доріг і лікарень, де розказує про свою титанічну працю на благо українського люду? Поправ методичку, бо твоє "конституція забороняє" - то просто смішно.
Гал Анонім до Лучанин Показати IP 1 Жовтня 2018 17:48
Мєтодіст, в тебе є що заперечити про зовнішню політику і армію? Порох якось не так це все робить по-твоєму? А те, що він щось там відкриває, то тільки через те, що там є закордонні інвестиції, які він також по світі їздить збирати і приводити в Україну. Зрозуміло? Чи й надалі смішно?
Лучанин до Гал Анонім Показати IP 1 Жовтня 2018 18:20
Ти кумедний) А заперечувати тобі не буду, сперечатись в інтернеті - пардон, дурний тон. Своє слово (заперечення) скажу на виборах, як і всі інші. Тоді і почуєш. Чекай, недовго залишилось)
Гал Анонім до Лучанин Показати IP 1 Жовтня 2018 18:30
Саме так. Я теж своє скажу.
К.лучанин до Гал Анонім Показати IP 1 Жовтня 2018 17:50
Слухай , "розумахо" , не вали з хворої голови на здорову! Не спекулюй КОНСТИТУЦІЄЮ! Прості українці обирали цього, з дозволу сказати баригу, який обіцяв українцям ЖИТТЯ ПО НОВОМУ. Це є політтехнологія ПОРОШЕНКА від його продажних політтехнологів. Він купив українців на виборах своїми обіцянками і розвів як лохів. В любій державі , якщо людям стає гірше жити при обраному ПРЕЗИДЕНТІ , його повторно не обирають! Це аксіома виборів! Він так слідкував разом із ГОНТАРЕВОЮ за загальним курсом, що опустив гривню по відношенню до долара більш ніж утричі.А ти тут розпинаєшся , козачок порошенківський. Кондитерська риторика звучить від ПОРОШЕНКА.
Гал Анонім до К.лучанин Показати IP 1 Жовтня 2018 18:12
А скажи мені, вумнику, а що таке Порох пообіцяв, чого не виконав? Безвіз? Асоціацію? Децентралізацію (завдяки якій тепер є гроші на скверики і дороги в Луцьку і області)? Що він тобі не зробив, що мав зробити? Війну не завершив за два тижні? Так це ти в Путіна краще запитай, чому він війська ввів.
К.лучанин до Гал Анонім Показати IP 1 Жовтня 2018 21:03
Це я в Путіна маю питати чому українська влада Крим про..рала? Ти з розумом дружиш? Безвіз, асоціація( це не членство в ЄС , до якого ще треба дорости десятиліттями!) - ці питання є досить дискусійними ще на сьогоднішний день. У безвіз влада загнала українців бо не забезпечила людей робочими місцями в Україні! А тепер людей позбавляють субсидій , якщо хтось із членів домогосподарства працював у Польщі щоб вижити,бо немав роботи. На жалюгідні пенсії (1500грн) неможливо прожити і заплатити за компослуги. У ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЮ заганяють примусово ставлячи різні вимоги перед ОТГ. Тут в ОТГ проблем ще ціла купа, перш ніж вони ефективно запрацюють. На Ремонт доріг йшли кошти від МИТНИЦІ. За ці кошти зроблено капремонт дороги Луцьк-Львів! Ось так "розумнику"! Дописувачі краще від тебе проінформовані, і не повчай тут інших коли сам нерозумієш стан речей.
порох Показати IP 1 Жовтня 2018 14:17
почалося... "якщо я програю то путін винен, вибирайте мене"
Гал Анонім до порох Показати IP 1 Жовтня 2018 15:05
То викликай швидку, раз почалося.
Степан (Крымчанин) Показати IP 1 Жовтня 2018 14:49
Головна загроза виборам-дурь українців. Оберуть чергову скотиняку, яка обдере всіх і вся. Скомуніздить те що не встигли розкрасти. Почне продавати землю. Кердик Україні після "виборів"!
Гал Анонім до Степан (Крымчанин) Показати IP 1 Жовтня 2018 15:02
Брехня! Землю вже й без того продають, от тільки за безцінь. А коли буде ринок, тоді хоч продавець отримуватиме справедливу ціну, а все інше можна буде оскаржити в суді. А кердик у вашій голові - це точно.
Степан (Крымчанин) до Гал Анонім Показати IP 1 Жовтня 2018 15:14
Нпївний. Де ти бачив в Україні "справедливу" ціну?
Гал Анонім до Степан (Крымчанин) Показати IP 1 Жовтня 2018 15:18
Не займайся словоблудієм. В нас ринок землі є? Га? Отож...
Прихватизатор до Гал Анонім Показати IP 1 Жовтня 2018 16:44
Ми вже пройшли "приватизацію" в 90-х. Багато ти отримав? Цю саму схему розіграють і зараз. Народ шмат м'яса не має за що купити, то вони будуть землю купувати. Прийдуть ті д самі олігархи через посередників, все скуплять, а потім будеш працювати на них за копійки.
Гал Анонім до Прихватизатор Показати IP 1 Жовтня 2018 17:45
Справа в тому, що в нас ніколи не було ринку землі (від слова НІКОЛИ), і тому пайовиків розводили соціалісти на копійки: "нє дадім землю радную імпєріалістам!!!". Якщо я можу свою землю продати за ринковою ціною, то яка мені хрін різниця, кому я її продам? Продам тому, хто більше дасть. Проста математика. Скільки країн і які в усьому світі не мають ще ринку землі, поцікався.
Гал Анонім до Прихватизатор Показати IP 1 Жовтня 2018 17:54
Дозволь поцікавитися, тобі нема за що шмат м'яса купити? Чи де той міфічний "народ, охайно одягнений і з половинкою вареника", що не може собі на це дозволити? Статистику біометрики бачив? Туристики? Гастарбайтерів? Навіщо цей гнилий базар про голі-босі?
321 до Гал Анонім Показати IP 1 Жовтня 2018 15:57
все інше можна буде оскаржити в суді....//// Наївний не те слово
456 до 321 Показати IP 1 Жовтня 2018 17:45
цей "Гал Анонім" залишив коментар під кожним дописом тут проти Пороха. того не наївний, а "зарплату відпрацьовує"
Гал Анонім до 456 Показати IP 1 Жовтня 2018 17:55
По собі судиш?
777 Показати IP 1 Жовтня 2018 15:25
Перша загроза для украины это твой второй срок. заяц ты шоколадный!
Анатоль_ Показати IP 1 Жовтня 2018 15:38
я в шоцi, братове! Як страшно жiть. Шош то вже буде? Га, зна хто?
321 Показати IP 1 Жовтня 2018 16:04
Порошенко найкращий і найефективніший президент за всі часи незалежності. Той хто хоче щоб його не переобрали, той ворог України і не бачить змін на краще. Необхідно змінити конституцію і дозволити йому займати пост президента необмежену кількість разів.
К.лучанин до 321 Показати IP 1 Жовтня 2018 17:54
ХОРОШИЙ ГУМОР!!! Молодець, добре розсмішив. Ставлю +.
Реаліст Показати IP 1 Жовтня 2018 19:34
Тобто, нам треба очікувати чергових майданів, майданчиків, інших збіговиськ маргіналів, яких буде збирати в Києві Порошенко у випадку програшу?
Я до Реаліст Показати IP 2 Жовтня 2018 04:53
як в вашингтоні скерують так пеця і зробить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus