USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

У селі Луцького району за п’ять мільйонів зроблять вулицю

22 Травня 2024 23:08
У селі Ратнів Боратинської громади Луцького району запланували відремонтувати вулицю Миру. На її поточний ремонт витратять майже п’ять мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги на платформі оголосила Боратинська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 23 травня.

Очікувана вартість робіт – 4 873 848 гривень.

Як вказано, поточний ремонт вулиці Миру в селі Ратнів включатиме очищення покриття навісною щіткою на базі поливально-мийної машини, розливання бітумної емульсії, улаштування вирівнювального шару з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, улаштування покриттів товщиною чотири сантиметри із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, облаштування з’їздів тощо.

Роботи мають завершити до 30 вересня 2024 року.

Читати ще: Міст у Луцькому районі відремонтують за 5,7 мільйона

Нагадаємо, попередньо Боратинська сільська рада повідомляла про намір відремонтувати дороги Баївського старостинського округу та вулиці Гіркополонківського старостинського округу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus