USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У селі на Волині затримали вантажівки з львівським сміттям

8 Січня 2019 13:54
У селі Любче, що входить до складу Копачівської ОТГ, місцеві мешканці спинили декілька вантажівок з львівським сміттям. Зі слів очевидців інциденту, якби не пильність волинян, увесь вміст фур вивантажили б на території села.

Про прикру ситуацію Інформаційному агенству Волинські Новини повідомили місцеві жителі.

Так, з їх слів, перед самісіньким Новим роком мисливці спіймали декілька вантажівок з львівським сміттям, яке невідомі хотіли скинути на території населеного пункту.

Як прокоментував ситуацію голова Копачівської ОТГ Олександр Совтис, справді, у селі Любче, що знаходиться на території ОТГ, місцеві мешканці затримали декілька вантажівок зі сміттям, однак, на щастя, його несанкціоновного вивантаження вдалось уникнути.

«Завдяки пильності наших мешканців, а саме депутата сільської ради Валерія Герасимчука, до Любчого це сміття не доїхало – вантажівки розвернули назад, у напрямку Львова. Правопорушення вдалось вчасно виявити і запобігти неприємній ситуації», - каже очільник ОТГ.

Він додав, що наразі невідомо, хто саме збирався викинути львівські відходи на спеціально відведене місце для тимчасового зберігання сміття. Однак наголосив, що такі місця має кожна сільська рада:

«Ситуацію вирішили тихо і мирно, без шуму та бійки, але соціальний вибух залишився», - резюмував Олександр Євгенович.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що у ніч на 29 квітня 2017 року між селами Промінь і Лаврів Луцького району місцеві жителі виявили купи сміття, яке незаконно було завезене, ймовірно, із сусідньої області. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 239 ( Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України.

Унаслідок цього на вимогу прокурорів вантажні автомобілі, які привезли сміття зі Львова на Волинь, арештували. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Разом із тим водія, який вивантажив львівське сміття на Горохівщині, засудили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 8 Січня 2019 14:19
Посадiть в той мусор ,в низ головою садового .по всiй волинi мiсцевого бидла хватае то ще те чудо не потрiб львiвський везе сюди, не дай бог такого президента за.ре усю Укра`iну
Волинянин -Львів Показати IP 8 Січня 2019 14:57
З пиьань сміття звертатись до Голови Львівської ОДА п.Синютки.
Любче Показати IP 8 Січня 2019 17:50
Це ж було минулого року
Анонім Показати IP 8 Січня 2019 20:19
Чутки були що в Любче мають звозити сміття .... Значить це було заплановано!!!!
Користувач Показати IP 9 Січня 2019 09:03
«Ситуацію вирішили тихо і мирно, без шуму та бійки"... Не розумію для чого тут тишина, треба навпаки максимум резонансу.
Володиир Показати IP 10 Січня 2019 00:26
Побачили купу сміття, напевно то зі Львова. Чому? Бо не вміє писаті статті на рівні справжніх журналістів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus