USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Єрусалимі - сутички арабів з поліцією

7 Грудня 2017 15:08
В Єрусалимі почалися масові заворушення. Біля стін Старого міста в Єрусалимі десятки арабів взяли участь у сутичці з ізраїльською поліцією.

Після полудня біля стін Старого міста в Єрусалимі спалахнули заворушення, пише видання "Гордон", посилаючись ізраїльське видання Inn.co.il.

Відзначається, що в сутичці з поліцією у Шхемских воріт Старого міста в Єрусалимі брали участь десятки арабів. На кордоні з Газою палестинці закидали камінням прикордонні загорожі. В Хевроні в заворушеннях взяли участь десятки палестинців.

Відзначається, що в Східному Єрусалимі, Юдеї та Самарії за останню добу збільшилася кількість терористичних атак. Протестуючі кидають каміння і пляшки із запальною сумішшю. Біля села Рантіс кілька машин закидали камінням. Постраждалих в результаті інцидентів не було.



Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп оголосив про рішення визнати Єрусалим столицею Ізраїлю. У середу, 6 грудня, американський президент доручив Державному департаменту почати роботу по перенесенню посольства з Тель-Авіва до Єрусалиму.

Під час передвиборної кампанії Трамп обіцяв визнати Єрусалим столицею Ізраїлю, а також перенести американське посольство до цього міста. У січні США та Ізраїль почали переговорний з цього питання.

Лідери арабських і низки інших держав світу розкритикували цю ініціативу Трампа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Грудня 2017 15:26
Дякуючи Америці, всі війни які були і е, вони руки приклали. Нема чого Росію обвинувачувати.
123 до Анонім Показати IP 7 Грудня 2017 16:32
Америка не свята, але й російські втручання не варто скидати з терезів. Россія - країна агресор!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus