USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У громадському транспорті Луцька будуть електроквитки?

10 Червня 2011 18:18
Новопризначений начальник відділу транспорту та зв’язку Луцької міської ради, а заодно і заступник начальника управління економіки Рустам Дячук каже, що на новій посаді буде впроваджувати деякі новації у транспортній сфері міста.

Як розповів Дячук у коментарі телеканалу «Аверс» 9 червня, серед нововведень, які планує реалізувати міська рада, є впровадження електронних квитків.

«Роботи дуже багато. На даний час відділ і міська рада планують зробити автоматизацію системи перевезень… В подальшому ми хочемо зробити електронний квиток. Можливо, попробуємо через обласну державну адміністрацію впровадити адресну допомогу», – розповів він.

Дячук запевняє: на новій посаді досвіду йому не забракне. Каже, що з подібною роботою він уже мав справу.

«Я вже був на такій посаді. У 2005 році я займав посаду заступника начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури. Я займався з 2005-го автотранспортом», – пояснив чиновник.

«Певний період я виконував обов’язки начальника головного управління промисловості, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження. Тому для мене це нове», – додав він.

Нагадаємо, 1 червня стало відомо, що Дячук призначений на посаду радника міського голови, після чого стажуватиметься на посаді начальника відділу транспорту та зв’язку управління економіки Луцької міськради.

А вже 8 червня міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про призначення Дячука на посаду заступника начальника управління економіки Луцької міської ради, а заодно – і начальника відділу транспорту та зв’язку.

До слова, колишній директор ДКП «Луцьктепло» є депутатом Луцької міської ради від ВО «Батьківщина».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 11 Червня 2011 21:37
Да, да,да. і електроунітази.
лучанин Показати IP 13 Червня 2011 16:40
Кінець світу - Дячук розкрав мазут в "Луцьктепло", порушено кримінальну справу відносно нього, ведеться досудове слідство, юрист за освітою - заступни к начальника управління економіки .
OrestN Показати IP 13 Червня 2011 20:25
ще б їм, грамотєям, батарейки в мізки вправити! )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus