USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Романюк дав Дячуку місце замначальника управління

8 Червня 2011 10:58
Колишній директор ДКП "Луцьктепло", депутат Луцької міської ради Рустам Дячук з 8 червня цього року працює заступником начальника управління економіки Луцької міської ради, а заодно - начальником відділу транспорту та зв’язку.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк, - повідомили 8 червня у Луцькій міській раді.

Нагадаємо, з 31 травня на місці Дячука - на посаді директора ДКП «Луцьктепло» працює Олександр Киричук, який віднедавна працював на підприємстві заступником директора, а до того був комерційним директором ТзОВ «Євротон».

Раніше повідомлялося , що директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук пішов у відпустку, після якої, за неофіційною інформацією, мав звільнитися із займаної посади.

А 1 червня стало відомо, що Рустам Дячук призначений на посаду радника міського голови, після чого стажуватиметься на посаді начальника відділу транспорту та зв’язку управління економіки Луцької міськради.

За інформацією джерел, Рустам Дячук, перед тим, як піти у відпустку, написав заяву на звільнення, датовану одним з останніх днів травня.

Тоді, наприкінці квітня Рустам Дячук такої інформації не підтвердив: «Я на даний час у відпустці. Із 2007 року, як директор, я був всього-на-всього, мабуть, днів 16 у відпустці. В мене не використано майже 90 днів відпуску. Я написав заяву на відпуск у зв’язку з тим, що опалювальний сезон пройшов. Поки іде підготовка, ніби нічого такого немає, тому я попросив відпустку», - сказав тоді Дячук у телефонній розмові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Українець Показати IP 8 Червня 2011 11:12
працює Олександр Киричук (на фото) Наскільки мені відомо на фото Дячук.Могли б і кращу фотку викопати.
Брись Показати IP 8 Червня 2011 12:34
Такий Р О З У М Н И Й (?!!) аж страшно! І чому воно обіймає лише дві посади?
Вася Показати IP 8 Червня 2011 12:58
Що він такий розумний?
хз Показати IP 8 Червня 2011 15:28
так! дуже розумна і компетентна людина. тролейбусники ще пошкодують...
Бармалєй Показати IP 8 Червня 2011 17:19
Ну бля, і спеціалісти пішли, що у "Луцьктеплі", що у міськраді. Тролейбусному капєц з кирдиком
Юрист Показати IP 9 Червня 2011 10:56
І я про те ж саме, що Луцьктеплом керувати, що управлінням транспорту, хай ще попробують головним лікарем полового його призначити - теж непогане місце. Тут вже писали про те, що на Луцьктепло високі зарплати,звідки-??? За рахунок наших комунальних платежів? Скільки часу може бути такий бардак
я до Юрист Показати IP 9 Червня 2011 11:35
Ні, не за рахунок ваших комунальних платежів, а за рахунок недоспаних ночей. А вам ніхто не заважає змінити кваліфікацію, юрист. Будете заробляти "великі гроші"
Алла Показати IP 9 Червня 2011 12:25
При Шибі скаржились на роздутий штат працівників. А Романюк що робить хорошого? За Дячуком на посаді керівника Луцьктепла тягнеться кримінал. Давай тягни всю нечисть в Луцьку раду. Там вже стільки начальства що підлеглих на всіх поців нехватає. Івевакова Дячук ХТО НАСТУПНИЙ?
999 Показати IP 9 Червня 2011 16:23
Людяність і порядність міського голови не позволяє оставити бездаря без куска хліба
Не я Показати IP 9 Червня 2011 16:25
Якщо Дячук за фахом юрист - то при чому тут департамент економіки? Там своїх ідіотів хоть греблю гати...
ВАСЯ !!!!!АЛЛІ Показати IP 9 Червня 2011 19:56
Алла Шкода що тобі ніц не запропонували а твоє місце в параші.І скільки га... треба накопити в собі,щоб ту гноївку лити отака сморода ти,тільки убогі уроди здатні на це,а ти краще вчитись піди.бо потонеш в своїй жовчі
лучанка Показати IP 13 Червня 2011 17:53
Романюк лісник за освітою, а перед виборами втирав лучанам, що він - економіст. К;упив диплом економіста і сидів в "Приветбанку" - виконував "дерективи" парткому Дніпра. Там його дурь не так була видна, а коли пересунувся в міскраду - хто був на прийомі - пеерконались : повний нуль в еколноміці. Баби-пянки- дерибан . Місту піпец.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus