USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Укрпошта» випустить марку, присвячену Kalush Orchestra

16 Травня 2022 00:29
«Укрпошта» випустить марку, присвячену переможцю музичного конкурсу «Євробачення-2022» – українському гурту Kalush Orchestra.

Про це повідомив генеральний директор акціонерного товариства «Укрпошта» Ігор Смілянський у Телеграмі.

«Ми вітаємо Kalush з перемогою на Євробаченні. Ви круті! Укрпошта випускає марки згідно з рішенням Художньої ради. Але я думаю, в мене буде достатньо аргументів як у голови Ради погодити та пришвидшити випуск марки, присвячений нашим переможцям. Так, як ми це зробили з Русланою та Джамалою», – написав він.

Смілянський додав, що дизайн марки буде погоджений окремо, після узгодження з Євробаченням. «Якщо бажаємо йти в Європу, треба поважати права інтелектуальної власності», – наголосив він.

Гендиректор АТ «Укрпошта» представив один із варіантів майбутньої марки та нагадав, що в додатку «Дія», на сторінці товариства у Фейсбуці та в його особистому телеграм-каналі триває голосування за марку, яка буде наступною маркою України.

«Поки є безперечний лідер, але ще є 5 днів для визначення. А Kalush піде поза конкурсом», – наголосив він.
Читати ще: «Азовсталь» та ризик дискваліфікації: Kalush Orchestra тріумфально переміг на «Євробаченні-2022»

Нагадаємо, «Укрпошта» у соцмережах розпочала раніше анонсоване голосування за тему нової марки. Попередню марку із фразою захисників острова Зміїний «Русский военный корабль, иди…» запустили 12 квітня, вона стала шалено популярною серед українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus